Oldtimer Show 2017-ben is a Vasúttörténeti Parkban
Hír, 2017. április. 4.
Auto2

A régió legnagyobb veteránjárműves rendezvénye, az Oldtimer Show 2017-ben is várja a látogatókat április 7-9. között Budapesten, a Vasúttörténeti Parkban, ahol száz évnél idősebb járműveket is kiállítanak.

 

 

Közel ötszáz darab veterán járművet mutatnak be 10 hektárnyi területen az Oldtimer Show 2017-es kiadásán, ami ötszázféle típust is jelent, hiszen minden modellből csak egy-egy példányt állítanak ki a szervezők. Most sem hiányozhatnak a volt szocialista és a tengerentúli gyártmányok sem, a hangulatot pedig fokozzák az autók mellett álló hölgyek, akik korhű ruhában állnak modellt. A helyszín szabadtéri részén további járműveket csodálhatnak meg a látogatók, így veterán traktorokat, buszokat, teherautókat és stabilmotorokat is.

 

 

A nagy park melletti Víztorony Park igazi háborús övezetté alakul át, hiszen a veterán katonai harci járművek és lövegek mellé harcászati bemutatók társulnak. De ez még nem minden, hiszen számos más program várja még a látogatókat: lakókocsikat, vízi járműveket és tuningolt sportkocsikat is kiállítanak. A Vasúttörténeti Park interaktív programjai is működnek ezen a hétvégén: kerti vasút, sínautó, lóvasút, hajtányok, vasútikocsi-kiállítás és egy igazi gőzmozdony, amin próbautat is lehet tenni a masiniszta mellett.

 

 

Igazi családi programot nyújt az Oldtimer Show, ahol a legkisebbek is jól érezhetik magukat, hiszen ugrálóvár, légcsúszda, népi játszótér, íjászatoktatás, kézműves foglalkozások és állatsimogató is lesz. A helyszín könnyebb elérése érdekében a fesztiválbusz ingyenesen szállítja a programra érkezőket a Nyugati pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között oda-vissza minden nap. Az autóval érkezőket rengeteg parkolóhely várja, de rendes tömegközlekedéssel is megközelíthető az esemény.

 

A felnőttjegy 3500 forintba, a gyermek vagy nyugdíjas jegy 3000 forintba kerül, a 9999 forintos családi jegy két felnőtt és két gyermek belépésére jogosít. További információ a www.oldtimershow.hu oldalon található.

 

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár