Alfa Stelvio és Lada Vesta teszt az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2017. május. 26.
AS

Részletes teszten vizsgázott az Alfa Romeo Stelvio, bemutatjuk az Opel Insigniát, és egyedüliként próbáltuk ki a 462 lóerős BMW M550i-t. Elsőként teszteltük az új Suzuki Swiftet és a Lada Vestát, vezettük a V8-as Ford Mustangot, és összehasonlítottuk a Hyundai Ioniqot a Toyota Priusszal. Bemutatjuk YouTube-ról ismert Trabant-felújító fiatalok műhelyét és balatoni olvasónk BMW 318i Cabrióját. Keresd az újságárusoknál!

 

 

Lapozz bele a 2017. június-júliusi számba!

 

Bemutatjuk az Opel Insigniát, ami már kapható a kereskedésekben, továbbá kipróbáltuk a vadonatúj Nissan Micrát, a megújult Mercedes-Benz GLA-t, a Škoda Octaviát és a Toyota Yarist.

 

 

Egyedüliként vezettük a tavasz végén is behavazott alpesi szerpentinen az új 5-ös BMW jelenlegi csúcsmodelljét, az M550i xDrive-ot, ami 4 másodperc alatt gyorsul nulláról százra.

 

 

Részletes tesztnek vetettük alá az Alfa Romeo reménységét, az új Stelviót, amely a szabadidő-terepjárók között ismételné meg azt a fogadtatást, amit a Giulia kapott.

 

 

Elsőként teszteltük a vadonatúj Suzuki Swiftet, amely stílusát az elődeitől örökölte, de minden részletében teljesen megújult. Teszteltük az új Lada Vestát, és a V8-as Ford Mustangot is.

 

 

Összehasonlító tesztünkben a hibrid úttörők csapnak össze egymással, a kategóriát régóta vezető, már negyedik generációs Toyota Prius, és az új trónkövetelő Hyundai Ioniq.

 

 

Izgalmas sportkocsit hajtottunk meg egy svájci-olasz hágón, a limitált példányszámban készült, 500 lóerős és kézi váltós Porsche 911 R-t, aminek már minden példánya elfogyott, és értéke egyre emelkedik.

 

 

A YouTube-ról ismerős lehet azoknak a srácoknak a műhelye, akiket bemutatunk a lapban: az MHVlog csatornájukon egy Trabant újjászületését lehetett nyomon követni.

 

 

Olvasónk jelentkezett, mi pedig bemutatjuk az autóját, egy 1990-es BMW 318i Cabriót, amiről még gyerekként álmodozott a Balatonnál, most pedig ugyanott vezeti is a sajátját.

 

 

Az Autó és Stílus 2017. június-júliusi számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár