Történelmet írt a Genesis a vevőelégedettségi felmérésen
Hírek, 2017. június. 13.
AS

Az AutoPacific éves vevőelégedettségi felmérés szerint a vásárlók az összes kategóriában a 2017-es Genesis G90 modelljével a legelégedettebbek.

 


Az AuoPacific 21. éves Új Járműelégedettségi Díját idén a Genesis G90 modell kapta, amely minden eddigi pontszámnál magasabb értéket kapott a felmérés során. Ezt a díjat annak az autónak adják, amellyel vásárlói a leginkább elégedettek vásárlói az amerikai újautó-piacon, így ez egyfajta iparági mércének is tekinthető.


„Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Genesis G90 vásárlóinak pozitív visszajelzései és véleménye alapján megkaphattuk ezt a luxusautók kategóriájában különösen rangos elismerést” – mondta Erwin Raphael, a Genesis amerikai vezetője. „Ez a díj bizonyítja, hogy a vásárlók luxusról alkotott elvárásaira fókuszálunk, tiszteletben tartjuk a teljes körű tulajdonosi tapasztalatokat és olyan kiváló termékeket készítünk, amelyek a vásárlók folyamatosan fejlődő igényeit is kielégítik.”  


Az elégedettségi felmérésben 54 ezer olyan tulajdonosnak a véleménye tükröződik, akik 2016-os, illetve 2017-es modellévű új autót vagy kisteherautót vásároltak. A díj azt is méri, hogy a tulajdonos mennyire elégedett autójának a felmérésben összeállított 49 különféle jellemzőjével, amelyek között a minőségre, biztonságra, fogyasztásra és a teljesítményre is rákérdeznek.


„Ez egy versengő piac, ahol az új autók vásárlóinak különösen magas elvárásai és elégedettségigényük van, ahol a Genesis G90 nemcsak a legmagasabb pontszámot elérő modell, de az összes eddig vizsgált modell között a legmagasabb pontszámot kapta – ezzel megérdemelve a 2017-es Elnöki Díjat és megelőzve a tavalyi győztes 2016-os Cadillac Escalade pontszámát is” – mondta George Peterson, az AutoPacific elnöke. „Ez egy kivételes eredmény egy új luxusmárka vadonatúj termékétől, amely ezzel új kiválósági mércét állított a személyautók között.  Tisztán látszik, hogy a Genesis termék és márkastratégiája tényleg működik.”


A Genesis G90 minden téren újraértelmezi a luxus élményét. Az autó formáját a vevőközpontú értékek alapján hozták létre, amely teljesítményében, innovatív technológiájában és prémium kényelmében a tökéletesen nyújtja legkeményebb télben vagy a legnagyobb hőségben is. A fejlett H-TRAC összkerékhajtási rendszer a 3,3 literes ikerturbós és az 5.0 literes V8 GDI modellhez is elérhető, amellyel a G90 bármilyen vezetési körülmény között magabiztosan irányítható marad.  A Genesis zászlóshajójaként a G90 az extrák hosszú listáját kínálja alapáron, amelyek között a Lexicon 17 hangszórós 7.1-es térhatású hangrendszere, a 12,3 colos HD navigációs és információs kijelző, a vezeték nélküli telefontöltés és a távolságtartó sebességszabályzó is megtalálható.

 

Forrás: genesishirek.blogspot.com

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár