Történelmet írt a Genesis a vevőelégedettségi felmérésen
Hír, 2017. június. 13.
Auto2

Az AutoPacific éves vevőelégedettségi felmérés szerint a vásárlók az összes kategóriában a 2017-es Genesis G90 modelljével a legelégedettebbek.

 


Az AuoPacific 21. éves Új Járműelégedettségi Díját idén a Genesis G90 modell kapta, amely minden eddigi pontszámnál magasabb értéket kapott a felmérés során. Ezt a díjat annak az autónak adják, amellyel vásárlói a leginkább elégedettek vásárlói az amerikai újautó-piacon, így ez egyfajta iparági mércének is tekinthető.


„Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Genesis G90 vásárlóinak pozitív visszajelzései és véleménye alapján megkaphattuk ezt a luxusautók kategóriájában különösen rangos elismerést” – mondta Erwin Raphael, a Genesis amerikai vezetője. „Ez a díj bizonyítja, hogy a vásárlók luxusról alkotott elvárásaira fókuszálunk, tiszteletben tartjuk a teljes körű tulajdonosi tapasztalatokat és olyan kiváló termékeket készítünk, amelyek a vásárlók folyamatosan fejlődő igényeit is kielégítik.”  


Az elégedettségi felmérésben 54 ezer olyan tulajdonosnak a véleménye tükröződik, akik 2016-os, illetve 2017-es modellévű új autót vagy kisteherautót vásároltak. A díj azt is méri, hogy a tulajdonos mennyire elégedett autójának a felmérésben összeállított 49 különféle jellemzőjével, amelyek között a minőségre, biztonságra, fogyasztásra és a teljesítményre is rákérdeznek.


„Ez egy versengő piac, ahol az új autók vásárlóinak különösen magas elvárásai és elégedettségigényük van, ahol a Genesis G90 nemcsak a legmagasabb pontszámot elérő modell, de az összes eddig vizsgált modell között a legmagasabb pontszámot kapta – ezzel megérdemelve a 2017-es Elnöki Díjat és megelőzve a tavalyi győztes 2016-os Cadillac Escalade pontszámát is” – mondta George Peterson, az AutoPacific elnöke. „Ez egy kivételes eredmény egy új luxusmárka vadonatúj termékétől, amely ezzel új kiválósági mércét állított a személyautók között.  Tisztán látszik, hogy a Genesis termék és márkastratégiája tényleg működik.”


A Genesis G90 minden téren újraértelmezi a luxus élményét. Az autó formáját a vevőközpontú értékek alapján hozták létre, amely teljesítményében, innovatív technológiájában és prémium kényelmében a tökéletesen nyújtja legkeményebb télben vagy a legnagyobb hőségben is. A fejlett H-TRAC összkerékhajtási rendszer a 3,3 literes ikerturbós és az 5.0 literes V8 GDI modellhez is elérhető, amellyel a G90 bármilyen vezetési körülmény között magabiztosan irányítható marad.  A Genesis zászlóshajójaként a G90 az extrák hosszú listáját kínálja alapáron, amelyek között a Lexicon 17 hangszórós 7.1-es térhatású hangrendszere, a 12,3 colos HD navigációs és információs kijelző, a vezeték nélküli telefontöltés és a távolságtartó sebességszabályzó is megtalálható.

 

Forrás: genesishirek.blogspot.com

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár