Sportmodellek, időkapszula és lakóautó az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2017. szeptember. 30.
AS

Nagy teszten vizsgázik a Renault Captur és a Jeep Compass, kipróbáltuk az Alfa Romeo Giulia Velocét és a Mercedes-Benz E 400 Coupét, valamint a Lada 4x4 Urbant, a Range Rover Velart és a Mazda MX-5 RF-et. Időkapszulából került elő egy ezerötös Lada és egy Porsche 911, elmondjuk, milyen használtan az Opel Ampera, megtanultunk farolva parkolni, és nemcsak utaztunk, de aludtunk is a Mercedes-Benz Marco Polo lakóautóban. Keresd az újságárusoknál!

Lapozz bele a 2017. október–novemberi számba!

 

Bemutatjuk a Nissan Leaf vadonatúj generációját, ami nemcsak erősebb és nagyobb hatótávú, de sokkal jobban is néz ki. Kipróbáltuk a Range Rover Velart, ami a formájával is levesz a lábunkról.

 

 

Nagy teszten mutatjuk be a városi crossover kategória éllovasát, a megújult Renault Capturt, és részletes teszten vizsgázik a kompakt SUV-k új belépője, a Jeep Compass is.

 

 

A Hungaroringen is vezettük az Alfa Romeo Giulia sportos változatát, a 280 lóerős és összkerékhajtású Velocét, és teszteltük a Mercedes-Benz E 400 Coupét is.

 

 

Igazi időgép a Lada 4x4 stílusos változata, az Urban, amit a dombokon is megjárattunk. Teszteltük még az új Honda Civicet és Opel Crossland X-et, valamint a megújult Volkswagen Golfot.

 

 

Most, hogy minden gyártó a downsizing jegyében kisebb turbós motorokra vált, a Suzuki is kicserélte a motorkínálatát. Bemutatjuk az ezres és ezernégyes Boosterjet erőforrásokat.

 

 

Új korában nem volt túl népszerű, de amint elérhetőbbé vált, és zöld rendszámot is kapott, egyre több Opel Ampera fut az utakon. Utánanéztünk, milyen vétel használtan a range extenderes hibrid.

 

 

Időkapszulából került elő ez az ezerötös Lada, amit egy garázsban találtak, és semmit nem tettek fel rá, semmi nem került le róla. Szintén elcsomagolták, és most vették elő ezt a Porsche 911-et.

 

 

Frankfurtba utaztunk a Mercedes-Benz Marco Polo lakóautóval, amiben benne is aludtunk, most pedig elmondjuk, milyen az élet vele. Farolva parkolni is megtanultunk, de ne próbálják ki otthon!

 

 

Az Autó és Stílus 2017. október–novemberi számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár