Teszten az Év autója, a Jaguar I-Pace az Autó és Stílus legújabb számában
Hír, 2019. április. 16.
Auto2

Részletes teszten mutatjuk be az Év autója díj győztesét, az elektromos hajtású Jaguar I-Pace-t. Bemutatjuk az Audi e-tront, elsőként vezettük a BMW X7-et, valamint kipróbáltuk az új Toyota Corollát és a Volkswagen T-Crosst is. Teszteltük a vadonatúj Mazda3-at, a Honda CR-V új generációját és a Bullitt kiadású Ford Mustangot. Elmagyarázzuk a vezetéstámogató rendszerek működését, elmeséljük az 50 éves önvezető autó történetét, Bende Tibby pedig egy kilencvenes évekbeli Jaguart és egy hobbiból tartott Trabantot mutat be, utóbbi kapcsán a saját emlékeit is feleleveníti. Keresd a lapot az újságárusoknál!

 

 

Lapozz bele a 2019. április–májusi számba!

 

 

Bemutatjuk az Audi elektromos hajtású crossoverét, az e-tront, valamint a Citroën C5 Aircrosst és a Seat Tarracót.

 


Elsőként vezettük, méghozzá az Egyesült Államokban a BMW legnagyobb SUV-jét, az X7-et, továbbá kipróbáltuk az új Lexus UX-et és a Toyota RAV4-et.

 


Jártunk a Volkswagen T-Cross menetpróbáján, és három karosszériaváltozatban, kétféle hibrid hajtással is próbáltuk az új Toyota Corollát.

 


Mindent lemértünk az első tesztjén az elektromos hajtású Jaguar I-Pace-en, ami pontegyenlőséggel hozta el az Év autója díjat az új Alpine sportkocsi elől.

 


A bemutatója után már teszteltük is a Mazda3 új generációját, ami formájával, műszaki tartalmával és felszereltségével is meggyőző lehet, továbbá a Honda CR-V új generációját is.

 


Teszteltük a Bullitt kiadású Ford Mustangot, valamint az új Volvo V60-at, a Kia Riót és Optimát, a Nissan Qashqait, a Škoda Fabiát és a Suzuki Swift Sportot is.

 


A modern vezetéssegítő rendszerek működését a hazai piac legkeresettebb modelljén, a megújult Suzuki Vitarán mutatjuk be.

 


50 éve készült az első önvezető autó, a prototípust egy állólámpás Mercedesből építette a Continental, elmeséljük ennek a történetét.

 


Bende Tibby bemutat egy kilencvenes évekbeli Jaguar XJ-t, és átfutja az 50 éves típus történetét, valamint egy hobbiból tartott 601-es kapcsán saját trabantos emlékeit is elmeséli.

 


Az Autó és Stílus 2019. április–májusi számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár