Teszten az Év autója, a Jaguar I-Pace az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2019. április. 16.
AS

Részletes teszten mutatjuk be az Év autója díj győztesét, az elektromos hajtású Jaguar I-Pace-t. Bemutatjuk az Audi e-tront, elsőként vezettük a BMW X7-et, valamint kipróbáltuk az új Toyota Corollát és a Volkswagen T-Crosst is. Teszteltük a vadonatúj Mazda3-at, a Honda CR-V új generációját és a Bullitt kiadású Ford Mustangot. Elmagyarázzuk a vezetéstámogató rendszerek működését, elmeséljük az 50 éves önvezető autó történetét, Bende Tibby pedig egy kilencvenes évekbeli Jaguart és egy hobbiból tartott Trabantot mutat be, utóbbi kapcsán a saját emlékeit is feleleveníti. Keresd a lapot az újságárusoknál!

 

 

Lapozz bele a 2019. április–májusi számba!

 

 

Bemutatjuk az Audi elektromos hajtású crossoverét, az e-tront, valamint a Citroën C5 Aircrosst és a Seat Tarracót.

 


Elsőként vezettük, méghozzá az Egyesült Államokban a BMW legnagyobb SUV-jét, az X7-et, továbbá kipróbáltuk az új Lexus UX-et és a Toyota RAV4-et.

 


Jártunk a Volkswagen T-Cross menetpróbáján, és három karosszériaváltozatban, kétféle hibrid hajtással is próbáltuk az új Toyota Corollát.

 


Mindent lemértünk az első tesztjén az elektromos hajtású Jaguar I-Pace-en, ami pontegyenlőséggel hozta el az Év autója díjat az új Alpine sportkocsi elől.

 


A bemutatója után már teszteltük is a Mazda3 új generációját, ami formájával, műszaki tartalmával és felszereltségével is meggyőző lehet, továbbá a Honda CR-V új generációját is.

 


Teszteltük a Bullitt kiadású Ford Mustangot, valamint az új Volvo V60-at, a Kia Riót és Optimát, a Nissan Qashqait, a Škoda Fabiát és a Suzuki Swift Sportot is.

 


A modern vezetéssegítő rendszerek működését a hazai piac legkeresettebb modelljén, a megújult Suzuki Vitarán mutatjuk be.

 


50 éve készült az első önvezető autó, a prototípust egy állólámpás Mercedesből építette a Continental, elmeséljük ennek a történetét.

 


Bende Tibby bemutat egy kilencvenes évekbeli Jaguar XJ-t, és átfutja az 50 éves típus történetét, valamint egy hobbiból tartott 601-es kapcsán saját trabantos emlékeit is elmeséli.

 


Az Autó és Stílus 2019. április–májusi számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár