Háromféle hibrid hajtással jön az új Ford Kuga
Hírek, 2019. április. 16.
AS

Bemutatkozott a vadonatúj Ford Kuga. A 4,58 méter hosszú szabadidő-autó 9 centivel hosszabb, 4 centivel szélesebb és 2-vel alacsonyabb az elődjénél, a tengelytávja két centivel 2,71 méteresre bővült, a tömege 90 kilogrammal csökkent.

 

 

A kínálatban háromféle hibrid is lesz: a konnektorról tölthető változat 2,5 literes, Atkinson-ciklusú benzinmotort és elektromotort kap, 225 lóerős kombinált teljesítménnyel. 14,4 kilowattórás lítiumion akkumulátorát otthoni hálózatról 4 órába telik feltölteni, és 50 kilométert tehet meg tisztán elektromosan. Az öntöltő hibridben is a 2,5 literes benzines lesz, ennek 5,6 l/100 km az átlagos fogyasztása, és összkerékhajtás is elérhető hozzá.

 

 A harmadik a mild hibrid, a kétliteres, 150 lóerős turbódízellel, az önindító és a generátor szerepét ellátó elektromotorral és 48 voltos lítiumion akkumulátorral, 5 literes átlagfogyasztással. Az új Kuga hagyományos motorokkal is elérhető lesz: 1,5 literes, háromhengeres, 120 és 150 lóerős benzinessel, valamint 1,5 literes, 120 lóerős és kétliteres, 180 lóerős dízellel, nyolcfokozatú automatával és akár összkerékhajtással is.

 

 

 

 

A belső tér újdonsága a 12,3 colos képernyővel helyettesített műszeregység, minden más az új Focusból lehet ismerős: a 8 colos érintőképernyő, a fedélzeti wifi, a head-up display és a 10 hangszórós, 575 wattos B&O Play hifi ebben is benne lesz, akárcsak a távolságtartó és sávtartó rendszerek. Az újdonság 2020-ban jelenik meg a kereskedésekben.

 

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár