Dupla teszten az új BMW 3-as sorozat az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2019. június. 14.
AS

Részletes teszten mutatjuk be az új 3-as sorozat mindjárt két példányát, a 320d xDrive-ot és a 330i-t is. Vezettük az új Suzuki Jimnyt és a kecskeméti gyártású Mercedes-Benz CLA-t, teszten járt nálunk az Audi A1 és a DS 7 Crossback, továbbá az elektromos smart forfour és a háromhengeres Volvo XC40. Kipróbáltuk a luxusautók két királyát, a Bentley Continental GT Convertible-t és a Rolls-Royce Phantomot. Utaztunk egy százéves Ford T-modellel, vezettük a BMW Z1-et, Bende Tibby pedig bemutat egy Trabantot, amiért nemrég 2,5 millió forintot fizettek. Keresd a lapot az újságárusoknál!

 



Lapozz bele a 2019. június–júliusi számba!

 

 

Bemutatjuk az európai piacra visszatérő Toyota Camry új generációját, valamint a DS második teljesen önálló modelljét, a DS 3 Crossbacket.

 

 

Kipróbálhattuk a Suzuki bájos kisterepjáróját, a karakteres formájú Jimnyt, továbbá vezettük a Kecskeméten gyártott Mercedes-Benz CLA második szériáját.

 

 

Mindent lemértünk a BMW új 3-as sorozatának két tagján, az összkerékhajtású 320d-n és a hátsókerék-hajtású 330i-n.

 

 

Teszteltük a vadonatúj Audi A1-et és a DS 7 Crossbacket, a Peugeot 508 GT-t, valamint a Ford Focus Vignale és a Kia Ceed kombiváltozatát.

 

 

Vezettük a piac legolcsóbb elektromos autóját, a négyüléses smart EQ forfourt, és a háromhengeres Volvo XC40-et is teszteltük.

 

 

Nagy álmunk vált valóra azzal, hogy kipróbálhattuk a BMW Z1-et, a lenyitható ajtós ritkaságot, amivel a márka visszatért a roadsterek közé.

 

 

Kipróbáltuk a Bentley Continental GT vászontetős változatát, a 6 literes, 635 lóerős W12-es motorral szerelt luxusautót, ami a kabriózás csúcsát képviseli.

 

 

Vezethettük a Rolls-Royce Phantom vadonatúj nyolcadik generációját, ami csak stílusában emlékeztet az elődjére, és amit 6,75 literes, 571 lóerős V12-es motor hajt.

 

 

Valaki 2,5 millió forintot fizetett azért a Trabant 601 kombiért, ami szinte gyári állapotában maradt fenn. Bende Tibby elment, megnézte, és meg is mutatja, milyen.

 

 

Az Autó és Stílus 2019. június–júliusi számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár