Világító hűtőmaszkkal jön a BMW X6 harmadik generációja
Hírek, 2019. szeptember. 1.
AS

Bemutatkozott a BMW X6 harmadik generációja, ami még nagyobb lett az elődjénél, érdekessége a megvilágított hűtőmaszk.

 

 

 

 

A hossza 2,5 centivel 4,94 méterre, a szélessége két méterre, a tengelytávja 2,98 méteresre nőtt, a csomagtartója 580 literes és 1530 literesre bővíthető. A műszaki alapját legújabb X5 adja, de attól eltérő formát kapott, lézeres adaptív fényszóróval és L-alakú, széles hátsó lámpákkal. Újdonsága még a vese alakú hűtőmaszk, ami háttérvilágítást kapott, ez nyitáskor és záráskor aktiválódik, de menet közben is lehet kapcsolni.

 

 

 

 


A kínálat kétféle benzines és kétféle dízelmotorból ál. Az xDrive40i háromliteres hathengerese 340 lóerős, az M50i-ben a 4,4 literes V8-as 530 lóerőre és 750 Nm nyomatékra képes, ezzel 4,3 másodperc alatt gyorsul százra. A dízelek közül az egyik az xDrive30d 265 lóerővel, a másik pedig az M50d kereken 400 lóerővel. Széria a nyolcfokozatú automata váltó és az összkerékhajtás, de akár adaptív futómű, hátsókerék-kormányzás és légrugózás is kerülhet alá.

 

 

 

 


A berendezés ismerős lehet a legújabb X5-ből, ahol a számlapokat 12,3 colos képernyő vetíti, ugyanekkora a központi érintőképernyő, ezen kívül üvegből készült váltógomb, Bowers & Wilkins hifi és részben önvezető rendszer is elérhető.

 

 

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár