Háromhengeres motorokkal jön a megújult Opel Astra
Hírek, 2019. szeptember. 1.
AS

Megjelent az Opel Astra megújult változata. A külseje nem sokat változott, csak a hűtőmaszkot és a lökhárítót rajzolták át, de annál inkább új a technikája.

 

 

A teljes motorkínálatot kicserélték, még nem a PSA-tól származó, hanem házon belül fejlesztett motorokra. Az ezer köbcentis benzinmotor helyére érkezik az 1,2 literes, turbós háromhengeres, ami szinte az egész választékot lefedi, 110, 130 és 145 lóerős változatban rendelhető.

 

 

 

A váltó minden esetben hatfokozatú kézi, aki automatát szeretne, annak fokozatmentes CVT-t kínálnak egy 1,4 literes, szintén háromhengeres, 145 lóerős motorral. Új a dízel is, 1,5 literes, négyhengeres, 105 és 122 lóerővel, az utóbbihoz az Opelnél elsőként akár kilencfokozatú automata váltóval.

 

 

 

A műszerfalon újdonság az Insigniából ismerős színes képernyős műszeregység és a 8 colos érintőképernyős infotainment, az extrák közé új frontkamerás gyalogosfelismerő, vezeték nélküli mobiltöltés, fűthető szélvédő és Bose hifi érkezett, az adaptív mátrixfényszóró és a masszázsfunkciós ülések továbbra is elérhetők.

 

 

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár