Tesla Model 3 teszt az Autó és Stílus legújabb, 100 oldalas számában
Hírek, 2019. október. 22.
AS

Részletes teszten mutatjuk be a Tesla kisebbik típusát, a Model 3-at, és az elektromos hajtású autóknak nagy szerep jut ebben a számban: bemutatjuk a Volkswagen ID.3-at és a Porsche Taycant, teszteltük az Audi e-tront és a Kia e-Nirót, és kipróbáltuk az üzemanyagcellás Toyota Mirait is. Vezettük az Audi Q3 Sportbacket, a Škoda Kamiqot és a megújult Opel Astrát, teszteltük a DS 3 Crossbacket, a Renault Cliót és a Volvo S60-at, és összehasonlítottunk négy izgalmas kabriót. Balázs Viktor a Škoda Kodiaq első 40 ezer kilométeréről számol be, Bende Tibby pedig kipróbált egy smart roadstert. Keresd a megújult lapot az újságárusoknál!

 


 

Lapozz bele a 2019. október–novemberi számba!

 

 

Kipróbáltuk a győri gyártású Audi Q3 Sportbacket, a BMW új 3-as sorozatának Touring és plug-in hibrid változatát, valamint a megújult Opel Astrát.

 

 

Vezettük az új Škoda Kamiqot és a Kia XCeedet, nagy útra indultunk a Ford Ranger Raptorral, továbbá mentünk egy kört a Ford Focus ST-vel és a Toyota Miraival.

 

 

Mindent lemértünk a kisebbik Teslán, részletes teszten vizsgázott a Model 3 nagy hatótávú változata. Bemutatjuk a szintén elektromos hajtású Volkswagen ID.3-at.

 

 

Teszteltük az Audi első elektromos autóját, az e-tront, valamint a szintén elektromos Kia e-Nirót. A Honda CR-V Hybrid változatát is vezettük.

 

 

Részletes teszten mutatjuk be a vadonatúj Renault Cliót, továbbá teszteltük a DS 3 Crossbacket, a Kia ProCeed GT-t és az új Volvo S60-at is.

 

 

A legújabb kabriókat hasonlítottuk össze, a BMW M850i Cabrio, a Ford Mustang Convertible, a Mazda MX-5 és a Porsche 911 Cabriolet tesztjét mérések teszik még érdekesebbé.

 

 

40 ezer kilométer tapasztalatai alapján írta meg a Škoda Kodiaq tartós tesztjét Balázs Viktor, a cikkből hasznos információk derülnek ki a csehek szabadidő-autójáról.

 

 

Bende Tibby bemutatja, milyen egyterűvel bővült a családi flottája, és kipróbálta a kétezres évek egyik élményautóját, a smart roadstert.

 

 

Az Autó és Stílus 2019. október–novemberi számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár