Teszten az elektromos Mercedes-Benz EQC az Autó és Stílus legújabb számában
Hír, 2019. december. 30.
Auto2

Mindent lemértünk a Mercedes-Benz elektromos autóján, az EQC-n, és részletes teszten vizsgázott a Porsche 911 legújabb generációja. Bemutatjuk a legújabb Volkswagen Golfot és Škoda Octaviát, vezettük az új Opel Corsát, Peugeot 208-at és Renault Capturt, továbbá teszten járt nálunk az új 1-es BMW és a Kia XCeed, a Toyota Corolla és a Volkswagen T-Cross. Kipróbáltuk a mild hibrid Suzukikat és a konnektorról tölthető Ford Transitot, valamint a V12-es motorral szerelt 7-es BMW-t. Bende Tibby egy Bogárral indult egy veteránversenyen, és megmutatja, hogyan épül egy lakóautó, körképünkben pedig a jövőre érkező elektromos autókat vesszük sorba. Keresd a megújult lapot az újságárusoknál!

 


Lapozz bele a 2019. december–2020. januári számba!

 

 

Bemutatjuk a Volkswagen Golf nyolcadik generációját, a legújabb Škoda Octaviát, továbbá vezettük a megújult Toyota C-HR-t és Lexus RX-et.

 


Kipróbáltuk a vadonatúj Opel Corsát és Peugeot 208-at, valamint vezettük az új Renault Capturt, és elvittük egy körre a konnektorról tölthető Ford Transitot is.

 


Részletes teszten vizsgázott a Mercedes-Benz első eleve elektromosnak tervezett autója, az EQC, amitől kiderül, mennyit megy el egy feltöltéssel.

 


Teszteltük a Volkswagen T-Crosst, a legjobb motorjával vezettük a Kia XCeedet, valamint az Audi Q3 alapmotoros változatát is kipróbáltuk.

 


A belépőmotorjával teszteltük a BMW 1-es sorozat és a Toyota Corolla új generációját, vezettük a Peugeot 508 SW-t, és V12-es motorral próbáltuk ki a 7-es BMW-t.

 


A Suzuki újra bevezeti a mild hibrid technikát, bemutatjuk a működését, és ki is próbáltuk az ezzel szerelt Ignist és Swiftet.

 


Mindent lemértünk a Porsche 911 legújabb generációjának Carrera S változatán, és egyben az összes előző generációval is összemérjük.

 


Bende Tibby navigátorként indult egy veteránversenyen egy különleges Bogárral, és azt is elmeséli, hogyan kell hozzákezdeni egy lakóautó építéséhez.

 


Körképünkben bemutatjuk a 2020-ban piacra kerülő elektromos autókat, a teljesítményük és a hatótávjuk mellett az árakat is eláruljuk.

 


Az Autó és Stílus 2019. december–2020. januári számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár