Teszten az elektromos Mercedes-Benz EQC az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2019. december. 30.
AS

Mindent lemértünk a Mercedes-Benz elektromos autóján, az EQC-n, és részletes teszten vizsgázott a Porsche 911 legújabb generációja. Bemutatjuk a legújabb Volkswagen Golfot és Škoda Octaviát, vezettük az új Opel Corsát, Peugeot 208-at és Renault Capturt, továbbá teszten járt nálunk az új 1-es BMW és a Kia XCeed, a Toyota Corolla és a Volkswagen T-Cross. Kipróbáltuk a mild hibrid Suzukikat és a konnektorról tölthető Ford Transitot, valamint a V12-es motorral szerelt 7-es BMW-t. Bende Tibby egy Bogárral indult egy veteránversenyen, és megmutatja, hogyan épül egy lakóautó, körképünkben pedig a jövőre érkező elektromos autókat vesszük sorba. Keresd a megújult lapot az újságárusoknál!

 


Lapozz bele a 2019. december–2020. januári számba!

 

 

Bemutatjuk a Volkswagen Golf nyolcadik generációját, a legújabb Škoda Octaviát, továbbá vezettük a megújult Toyota C-HR-t és Lexus RX-et.

 


Kipróbáltuk a vadonatúj Opel Corsát és Peugeot 208-at, valamint vezettük az új Renault Capturt, és elvittük egy körre a konnektorról tölthető Ford Transitot is.

 


Részletes teszten vizsgázott a Mercedes-Benz első eleve elektromosnak tervezett autója, az EQC, amitől kiderül, mennyit megy el egy feltöltéssel.

 


Teszteltük a Volkswagen T-Crosst, a legjobb motorjával vezettük a Kia XCeedet, valamint az Audi Q3 alapmotoros változatát is kipróbáltuk.

 


A belépőmotorjával teszteltük a BMW 1-es sorozat és a Toyota Corolla új generációját, vezettük a Peugeot 508 SW-t, és V12-es motorral próbáltuk ki a 7-es BMW-t.

 


A Suzuki újra bevezeti a mild hibrid technikát, bemutatjuk a működését, és ki is próbáltuk az ezzel szerelt Ignist és Swiftet.

 


Mindent lemértünk a Porsche 911 legújabb generációjának Carrera S változatán, és egyben az összes előző generációval is összemérjük.

 


Bende Tibby navigátorként indult egy veteránversenyen egy különleges Bogárral, és azt is elmeséli, hogyan kell hozzákezdeni egy lakóautó építéséhez.

 


Körképünkben bemutatjuk a 2020-ban piacra kerülő elektromos autókat, a teljesítményük és a hatótávjuk mellett az árakat is eláruljuk.

 


Az Autó és Stílus 2019. december–2020. januári számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár