Szavazzon az Év Magyar Autójára, és nyerjen!
Hírek, 2020. január. 9.
AS

Az első alkalommal kihirdetett Év Magyar Autója díjra 39 modellt neveztek, és nemsokára kiderül, hogy melyik típusok nyerik az egyes kategóriákat. Hat győztest a zsűri hirdet ki, de a közönségdíjasról a közvélemény dönt.

 

 

Európában már évtizedek óta megválasztják az év autóját, és most már Magyarországon is van olyan díj, amit kimondottan magyar szempontok szerint, több kategóriában is odaítél az autós újságírókból álló zsűri, aminek az Autó és Stílus is a tagja. Lesz egy közönségdíj is, aminek a sorsa internetes szavazással dől el, és a beküldők közt értékes nyeremények találnak gazdára.

 

 

Mit nyerhet?

A nyereményjátékban résztvevők közt az Autós Nagykoalíció által felajánlott 10 darab, 2 felnőtt és 2 gyermek részére szóló, két éjszakás üdülést sorsolnak ki a Hunguest Grandhotel Galya és a Hunguest Hotel Flóra Eger szállodákba, illetve 30 további szerencsés páros belépőt nyerhet az AMTS 2020 kiállítás nyitónapjára, ahol részt vehet az Év Magyar Autója 2020 díjak ünnepélyes bejelentésén és átadásán.

 

 

Hogyan szavazhat?

Szavazata leadását követően (csak egy autóra, és egy email-címmel csakis egyszer lehet szavazni) adja meg a sorsoláshoz szükséges adatokat, hogy részt vegyen a nyereményjátékban. Szavazni március 1-jén éjfélig lehet, a nyerteseket a következő napon számítógépes rendszerrel sorsolják ki. A szavazás végeredményét, az Év Magyar Autója 2020 közönségdíj-győztes autóját március 20-án, a többi díj nyertesével együtt jelentjük be.

 

A szavazáshoz kattintson ide!

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár