Teszten az Év autója, a Peugeot 208 az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2020. március. 3.
AS

Részletes teszten mutatjuk be az Év autója díj győztesét, a Peugeot 208-at. Az elsők közt próbáltuk ki az elektromos MINI-t, vezettük az új Volkswagen Golfot és megmutatjuk az új Ford Pumát. Teszteltük a Mazda CX-30-at és a Mercedes-Benz CLA-t, a hibrid Toyota Camry-t és a megújult Volkswagen Passatot, és a tesztpályán is vizsgázott az Aston Martin Vantage. Elmeséljük a Mercedes töréstesztek és a Škoda Superb történetét, Bende Tibby pedig egy elektromos hajtású Fiat 500e-t és egy Mercedes C 55 AMG kombit próbál ki.

 

Keresd a megújult, 100 oldalas lapot az újságárusoknál!

 


 

Lapozz bele a 2020/01. számunkba!

 

 

Bemutatjuk a crossover formában visszatérő Ford Pumát, valamint a konnektorról tölthető hibrid Škoda Superbet.

 

 

Az elsők közt vezettük az elektromos MINI-t, kipróbáltuk a Volkswagen Golf nyolcadik generációját, és a plug-in hibrid Opel Grandland X-et.

 

 

Alapos tesztnek vetettük alá a Peugeot 208 benzines csúcsmodelljét, ami 2020-ban elnyerte az európai Év autója díjat.

 

 

Az új motorjával teszteltük a Mazda CX-30-at, kipróbáltuk a hibrid Lexus UX-et és a Honda CR-V-t, valamint a benzines Toyota RAV4-et.

 

 

Teszteltük a Volkswagen Passat ráncfelvarrott változatát, a dízel BMW 330d Touringot, a hibrid Toyota Camry-t és a kecskeméti gyártású Mercedes-Benz CLA-t.

 

 

A tesztpályán is vizsgázott az Aston Martin legújabb sportautója, az 510 lóerős Vantage, ami hamarosan Magyarországon is kapható lesz.

 

 

Bende Tibby elmondja, miért éri meg elektromos Fiat 500e-vel járni, és kipróbált egy kombinak álcázott sportautót, egy Mercedes C 55 AMG-t.

 

 

60 éve végez törésteszteket a Mercedes-Benz, elmeséljük, hogyan kezdődött, és a klasszikus Škoda Superb történetét is felelevenítjük.

 

 

Az Autó és Stílus 2020/01. számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár