Okostelefon-kapcsolat a veterán és youngtimer Porschékhez
Hírek, 2020. április. 24.
AS

A Porsche eddig is kínált a régi modellekbe szerelhető, modern technikájú fejegységeket, amivel navigálni és telefonálni is lehet, most pedig bemutatták a legújabbakat.

 

 

A leggyorsabban talán az infotainment avul el az autókban, a kazettás magnóknak, de még a CD-játszóknak is egyre kevesebb hasznát vesszük, de örülnénk az okostelefonról streamelt zenének, a telefon-kihangosításnak és a navigációnak. A Porsche abban segít, hogy ehhez ne kelljen utólagos fejegységgel elrontani egy klasszikus műszerfalat.

 

 

A Porsche Classic Communication Management alapmodellje a hatvanas évekbeli 911-estől kezdve minden olyan Porschébe beszerelhető, amiben 1 DIN-es rádiónak van helye. A 3,5 colos színes érintőképernyője mellett hagyományos gombokkal is kezelhető, USB-ről és SD kártyáról játszik zenét, digitális rádió, navigáció és Apple CarPlay okostelefon-tükrözés is került bele.

 

 

A másik változat 7 colos érintőképernyőt kapott, és a kilencvenes évek végétől gyártott 911-es, Boxster és Cayman modellekbe szerelhető be, ennél már Android Autóval is lehet használni az okostelefont, a navigáció útmutatásai pedig a műszeregységben is megjelenhetnek. A Porsche Classic két új fejegysége 1440 és 1600 euróba kerül.

 

Kapcsolódó cikkek:

 

650 lóerővel jön az új generációs Porsche 911 Turbo S
A Porsche megmutatta az új generációs 911 csúcsmodelljét, a Turbo rögtön a még erősebb S változatban érkezik.Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár