Megmutatta a 4-es Coupé álcázott prototípusát a BMW
Hírek, 2020. április. 29.
AS

A 3-as sorozat modellváltása után hamarosan érkezik az új 4-es sorozat, amiből elsőként a kupé álcázott prototípusát mutatta meg a BMW, és néhány részletet is elárult róla.

 

 

 

 

A 3-as sorozat modellváltása után a 4-es Coupé, Cabrio és Gran Coupé érkezését készítik elő a BMW-nél, elsőként a kupéról mutattak meg és árultak el részleteket. Az alakja már látható, a kétajtós modell 5,7 centivel lesz alacsonyabb a szedánnál, a súlypontja 2,1 centiméterrel kerül lejjebb, ami a 2,3 centivel szélesebb hátsó nyomtávval együtt az útfekvésének is jót tesz.

 

 

 

A BMW-nél az utóbbi időben egyre önállóbb dizájnt adtak a 3-as sorozatra épülő kupénak és kabriónak, és a gyáriak szerint az új 4-es sorozat minden eddiginél egyedibb formájú lesz. A tavalyi frankfurti autószalonon bemutatott Concept 4 alapján hatalmas, álló formájú hűtőmaszkra számíthatunk, de ezt a részletet még gondosan maszkolták a prototípuson.

 

 

 

 

A kínálatból elsőként az M440i xDrive érkezését jelentették be, ami az új M4 megjelenéséig a legerősebb modell lesz. A háromliteres, soros hathengeres motorja 374 lóerőre és 500 Nm nyomatékra képes, a 48 voltos mild hibrid rendszer ehhez 11 lóerővel járul hozzá. Az összkerékhajtással és a nyolcfokozatú automata váltóval 4,4 másodperc alatt gyorsul százra, ami már nincs messze a hátsókerék-hajtású elődje 4,1 másodperces értékétől.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

A 4-es sorozat utódját vetíti előre a BMW
A 4-es sorozat következő generációját vetíti előre a Concept 4 tanulmányautó, amit a frankfurti autószalonra készített a BMW.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár