Az Opel álcázva már megmutatta a Mokka új generációját
Hírek, 2020. május. 14.
AS

Az Opel hamarosan bemutatja a Mokka új generációját, de előtte álcázva villantja fel az újdonságot, amiből tisztán elektromos hajtású is lesz.

 

 

2012-ben Mokka néven mutatta be az Opel a kisebbik szabadidő-terepjáróját, ami 2016-ban a modellfrissítéskor kapta a Mokka X nevet. Az utódja hamarosan érkezik, és a kínálatba időközben felvett Crossland X és Grandland X után a neve ismét egyszerűen csak Mokka lesz. Az Opel most a tesztpályáján mutatta meg az álcázott prototípust.

 

 

 

Az újdonság ugyanarra a padlólemezre épül, mint a DS 3 Crossback és Peugeot 2008. Az Opel még nem árult el részleteket a Mokkáról, de a közös műszaki alapokból sejteni lehet, hogy a 100, 130 és 150 lóerős benzinesen kívül

tisztán elektromos hajtású változata is lesz, 136 lóerővel és 300 kilométeres hatótávval, az összkerékhajtás azonban kikerül a kínálatból.

 

 

 

 

A formáját még álca fedi, de az alakján látni lehet, hogy

karcsúbb, sportosabb lesz az elődjénél, és az Opel szerint a hasonló tengelytáv és kerékméret mellett 120 kilogrammal könnyebb is.

A dizájn a márka új arculatát kapja, amit 2018-ban a GT X Experimental tanulmányon mutatott meg az Opel. Az új Mokka gyártása az idei év végén, a forgalmazása a jövő év elején kezdődik.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Új motorokkal érkezik a felfrissült Opel Insignia
Megújult az Opel Insignia második generációja, aminek nemcsak a formáján igazítottak, de teljesen kicserélték a motorkínálatát.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár