Máris itt a felfrissített Hyundai Santa Fe
Hírek, 2020. június. 4.
AS

Még csak két és fél éve mutatta be a Santa Fe negyedik generációját a Hyundai, máris itt az alaposan megújult változata, amiből plug-in hibrid is lesz.

 

 

 

2018-ban jelent meg a Hyundai Santa Fe negyedik generációja, és most itt a ráncfelvarrott kiadás, amit a szokásosnál is jobban átalakítottak. A gyártó szerint új padlólemezre épül az autó, ezért hibrid és plug-in hibrid hajtáslánccal is elérhető lesz, ami nagy előrelépés az eddig csak dízelből álló kínálathoz képest.

 

 

 

 

A hibrid rendszer részleteit csak később árulják el, de addig is megmutatták, hogyan néz ki a modellfrissített Santa Fe. A 4,77 méter hosszú karosszérián a korábbi trapéz alakú hűtőmaszkot szélesebb darabra cserélték, a két oldalán a fényszórókkal kötötték össze, felettük kapott helyet a nappali menetfények fénycsíkja.

 

 

 

 

A hátsó részen újak a lámpák, amiket piros fényvisszaverő sávval kötöttek össze, és a lökhárítókat is átrajzolták. A kínálat újdonsága a Luxury Package, ami nemcsak 20 colos könnyűfém kerekeket jelent, hanem mélyebbre húzott lökhárítókat és még több színre fújt karosszériaelemet, mint a képeken is látható.

 

 

 

 

A műszerfalat is teljesen átgondolták, például a kormánykerék mögött immár nem részben, hanem teljesen digitális a műszeregység egy 12,3 colos kijelzővel. A középkonzol tetejére szélesebb, laposabb, 10,25 colos érintőképernyő került, és az alatta lévő irányítópult is új, itt a váltókar helyére nyomógombok kerültek.

 

 

 

 

 

 

A megújult Santa Fe európai értékesítése szeptemberben kezdődik, addig kiderülnek a részletek a hibrid hajtásláncokról is. A vele közös padlólemezre épülő Kia Sorento új generációja is nemrég mutatkozott be, és abból is várható hibrid változat.

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Az első képek az új Kia Sorentóról
A Kia megmutatta az első képeket a Sorento negyedik generációjáról, ami karakteresebb formát kapott.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár