Új autóval segít a belföldi nyaralásban a Toyota
Hírek, 2020. június. 11.
AS

Idén a rendkívüli helyzet nemcsak az autóiparban, hanem a turizmusban is visszaesést hozott. A Toyota forgalmazója most abban segít, hogy minél könnyebb legyen még az idén új autóval belföldi nyaralásra menni.

 

 

A koronavírus miatt szinte nullára esett vissza, és csak most kezd éledezni a hazai turizmus, aminek minden segítség jól jön a talpra álláshoz. A rendkívüli helyzet az autóipart is rosszul érintette, az év első öt hónapjában 22 százalékkal kevesebb új autó fogyott, de a márkák közt piacvezető Toyota új akciója a belföldi utazásokra buzdít, amit komoly ajánlatokkal is megtámogat.

 

 

A külföldi utazás egyelőre még nagy kockázatokat rejt magában a különféle korlátozások és a kötelező karantén miatt, már csak ezért is célszerű belföldi úticélt választani. Az autózás továbbra is a legbiztonságosabb utazási módnak számít, és a Toyota több módon is támogatja idén a belföldi nyaralást, és persze az autóvásárlást is.

 

 

Elérhetővé tették az interneten a szalonokból azonnal elvihető autók listáját, ezekre a példányokra nem kell várni, a forgalomba helyezés után rögtön útnak lehet indulni velük. A Toyotánál azzal is számoltak, hogy a járványhelyzet a családi kasszát is érintette, ezért modelltől függően jelentős, 555 ezertől 1,4 millió forintig terjedő árengedményt nyújtanak.

 

 

A Toyota a kezdő befizetéstől függően akár 3-6 hónappal halasztott törlesztési lehetőséget is kínál. Tehát amikor a legtöbb autómárka a kényszerű gyárleállások és az emissziós határértékek betartása miatt készlethiánnyal küzd, és árat kell emelnie, a Toyotánál azonnal elvihető, akciós autók vannak, aminek a részletfizetésével csak hónapokkal a nyaralás után kell foglalkozni.

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Már rendelhető a vadonatúj Toyota Yaris
A Toyota kisautójának új generációja morcosabb formát kapott, ami minden eddiginél hatékonyabb hibrid technikát rejt.
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár