Teszten az új Volkswagen Golf az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2020. június. 13.
AS

Részletes teszten mutatjuk be a Volkswagen Golf legújabb generációját. Kipróbáltuk a mild hibrid Suzuki Vitarát és a tisztán elektromos Opel Corsát, teszteltük a Ford Pumát és az elektromos DS 3 Crossbacket, valamint a konnektorról tölthető hibrid Ford Kugát, BMW 330e-t és BMW X5-öst. Vezettük a 12 hengeres motorral szerelt, közel százmillió forintos Bentley Flying Spurt, kipróbáltuk a Volkswagen Golf GTI első négy generációját, és bemutatunk egy veterán Fiat 500-ast, amit nem félnek használni.

 

Keresd a megújult, jobb minőségű lapot az újságárusoknál!

 

 

Lapozz bele a 2020/2. számunkba!

 

 

Bemutatjuk a Toyota Yaris új generációját, amiből természetesen hibrid is lesz, és kipróbáltuk az új Peugeot 2008 csúcsmodelljét.

 

 

Vezettük a Suzuki Vitara mild hibrid rendszerrel felszerelt változatát, és kipróbáltuk a tisztán elektromos hajtású új Opel Corsát is.

 

 

Részletes teszten mutatjuk be a Volkswagen Golf nyolcadik generációját, aminek a 150 lóerős benzines mild hibrid kivitelét mértük le.

 

 

Teszteljük a vadonatúj Ford Pumát a mild hibrid háromhengeresével, és a Ford Kuga Vignale változatát a konnektorról tölthető hibrid rendszerrel.

 

 

Teszten járt nálunk két zöld rendszámos BMW, a 292 lóerős, négyhengeres 330e, valamint a 394 lóerős, hathengeres X5.

 

 

Vezettük a 600 lóerős biturbó V8-assal szerelt Audi RS6 Avantot, ezen kívül teszteltük az elektromos DS 3 Crossbacket és a legerősebb MINI Countrymant is.

 

 

Kipróbáltuk a Bentley új luxusautóját, a 12 hengeres, közel százmillió forintos Flying Spurt, amit a kormánykerék mögött és a hátsó üléseken is lehet élvezni.

 

 

Bemutatjuk a Golf GTI eddigi hét generációját, amiből az első négyet ki is próbáltuk, és elmondjuk, mire számíthat, aki a Volkswagen ikonikus sportkompaktját választja.

 

 

Bende Tibby bemutatja Lujzát, az ötszázas Fiatot, ami megbecsült darab, de nem kiállításokra őrizgetik, hanem rendesen használják is.

 

Az Autó és Stílus 2020/02. számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár