Megújult a BMW M5
Hírek, 2020. június. 18.
AS

Az 5-ös sorozat modellfrissítése után a BMW megmutatta a ráncfelvarrott változatot az M5-ből is, ami erősebb nem, de vonzóbb lett.

 

 

 

A BMW nemrég mutatta be az 5-ös sorozat modellfrissített változatát, és most a megújult M5-ről is közzétette a képeket. A szűkebbre szabott lézeres fényszórók, az L-alakú nappali menetfények és a közös keretbe foglalt vese alakú hűtőmaszk a csúcsmodellnek is nagyon jól állnak.

 

 

 

A hátsó lámpákat is átszabták, és a képeken látható Motegi vörös fényezés és a 20 colos, duplaküllős könnyűfém kerekek is újak. A Competition változat ezen kívül fényes fekete hűtőmaszkkal, ablakkeretekkel, logókkal és kipufogóvégekkel különbözik.

 

 

 

Az M5 teljesítménye ezúttal nem változott, a 4,4 literes biturbó V8-as motorja 600 lóerőre képes, amivel 3,4 másodperc alatt gyorsul százra, és 11,1 másodperc alatt éri el a kétszázat, a 625 lóerős Competition még egy és három tizedet farag ezeken az időkön.

 

 

 

 

A nyolcfokozatú automata sebességváltó és az összkerékhajtás szériafelszerelés, de az utóbbi gombnyomásra hátsókerék-hajtásra kapcsolható, például a zárt pályára. Az M5 újdonsága az M8 Gran Coupéból származó kényelmesebb lengéscsillapítás.

 

 

 

A belső tér az 5-ös sorozat többi tagjának mintájára újult meg, nagyobb a középső érintőképernyő, és a menetmódok konfigurálása is egyszerűbbé vált a váltókar melletti Setup és M Mode gombokkal, amelyek a kormánykeréken lévő vörös billentyűket egészítik ki.

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Hibridekkel újult meg a BMW 5-ös sorozat
A BMW alaposan felfrissítette az 5-ös sorozat jelenlegi generációját, ami karakteresebb formát kapott, és a kínálatában többféle hibrid változat is lesz.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár