Felfrissült a Mercedes-AMG E 63
Hírek, 2020. június. 19.
AS

Az E-osztály ráncfelvarrásának folytatásaként a legerősebb E 63 AMG megújult kiadását is leleplezte a Mercedes.

 

 

 

Nemrég újult meg az E-osztály jelenlegi generációja, most a csúcsmodellek ráncfelvarrott változatát mutatta be a Mercedes. Az E 63 AMG a többi kivitel mintájára új fényszórókat, nagyobb hűtőmaszkot és szélesebb hátsó lámpákat kapott.

 

 

 

Jobb lett az autó aerodinamikája, a nagyobb légbeömlők pedig a motor hűtését is javítják. Új 19 és 20 colos könnyűfém kerekek, valamint ezüstszürke, grafitszürke és az AMG GT-ről ismerős matt kék fényezés érkezett a kínálatba.

 

 

 

A belső tér is megújult, szériában két 10,25 colos képernyővel a műszerfalon, ami helyett két 12,3 colos kijelző is kérhető. Újdonság még a különleges formájú duplaküllős kormánykerék, amit érintőfelületekkel láttak el a képernyők kezelésére.

 

 

 

A technika nem változott, a 4 literes biturbó V8-as 571 lóerőre és 750 Nm nyomatékra képes, a kilencfokozatú automata váltóval és az összkerékhajtással 3,5 másodperc alatt gyorsul százra és 250 km/óránál korlátozott a végsebessége.

 

 

 

A Mercedes-AMG E 63 S-ben a motor már 612 lóerős és 850 Nm a nyomatéka, így 3,4 másodperc alatt tudja le a gyorsulást százra, és 300 km/órával száguldhat. Opció a karbon-kerámia fékrendszer, Race módban hátsókerék-hajtásra váltva pedig driftelni is lehet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Megújult a Mercedes-Benz E-osztály
Megújult a Mercedes nagyautója, aminek a jelenlegi generációját 2016-ban mutatták be, a modellfrissítés a karosszériát, a berendezést és a technikát is érintette.
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár