Gyorsabban tölthető lett a Jaguar I-Pace
Hírek, 2020. június. 23.
AS

Az európai Év Autója díjat is elnyert Jaguar I-Pace több ponton is frissült a következő modellévre, a töltése és az infotainmentje is gyorsabb lett.

 

 

 

 

2018-ban jelent meg, és a következő évben az európai Év Autója díjat is elnyerte a Jaguar első teljesen elektromos autója, és az I-Pace most több ponton is frissebb lett. A legfontosabb újdonság a 11 kilowattos töltés lehetősége, amivel 8,6 óra alatt tölthető fel a 90 kilowattórás akkumulátor, de már egy óra alatt is 53 kilométerrel növelhető a hatótáv.

 

 

 

A 470 kilométeres hatótávú I-Pace továbbra is alkalmas a 100 kilowattos egyenáramú villámtöltésre, és a teljesítménye sem változott, a két elektromotorja összesen 400 lóerőre és 696 Nm nyomatékra képes. A töltésen kívül az infotainmentje is gyorsabb lett, a Land Rover Defenderben bemutatott új rendszer 85 százalékkal gyorsabb az elődjénél.

 

 

 

 

Az autóban immár vezeték nélkül használható az Android Auto és az Apple CarPlay, és szériatartozék egy eSIM kártya, amivel 4G internetelérés is van a fedélzeten. A high-tech újdonságok közé tartozik a továbbfejlesztett 360 fokos kamerarendszer, a légtisztító rendszer és a kamerával helyettesített belső visszapillantó tükör is.

 

 

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár