Hamarosan jön a BMW M3 és M4 Coupé új generációja
Hírek, 2020. július. 2.
AS

A BMW nemsokára bemutatja az M3 és M4 Coupé új generációját, addig is képeket mutatott és elárult néhány részletet az autókról.

 

 

 

 

Az új 3-as sorozat egy ideje már kapható, és nemrég mutatták be a 4-es sorozat új generációját, ami a hatalmas hűtőmaszkja miatt lett emlékezetes, és nem kell sokat várnunk az új M3 és M4 Coupé premierjére sem. A bemutató előtt a BMW elárulta a sportmodellek teljesítményét, és néhány képet is mutatott az álcázott prototípusokról.

 

 

 

 

Az új M3 és M4 Coupé motorja az elődjükből ismerős háromliteres, soros hathengeres biturbó erőforrás lesz, de a teljesítménye 431-ről 480 lóerőre növekszik, a Competition változatban pedig 450-ről 510 lóerőre, amihez 650 Nm maximum nyomaték társul. A hátsókerék-hajtáson kívül később összkerékhajtás is választható lesz.

 

 

 

 

 

 

A 480 lóerős modellek alapból hatfokozatú kézi sebességváltót kapnak, az 510 lóerős változat esetén pedig széria lesz a nyolcfokozatú M Steptronic automata sebességváltó. A leleplezésre már nem kell sokat várni, a BMW várhatóan szeptemberben mutatja meg az autókat, akkor az is kiderül, hogyan néz ki az M3 és M4 új generációja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Markáns külsővel jön a vadonatúj BMW 4-es Coupé
A BMW-nél gyártásba kerül a hatalmas méretű hűtőmaszk a 4-es sorozat új generációján, ami egyébként tökéletes sportkupénak ígérkezik.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár