A tengerentúlon már megjelent az új Nissan X-Trail
Hírek, 2020. július. 13.
AS

Az amerikai piacon Rogue néven kapható a Nissan szabadidő-terepjárója, aminek a most bemutatott új generációja az X-Trail utódját vetíti előre.

 

 

 

Az Egyesült Államokban a Nissan Rogue számít az egyik legnépszerűbb szabadidő-terepjárónak a listavezető Toyota RAV4 és a Honda CR-V után, és a nálunk X-Trail néven forgalmazott modellnek most bemutatták a teljesen új generációját.

 

 

 

 

A 4,65 méter hosszú, 2,71 méteres tengelytávolságú újdonság méretei csak enyhén változtak, a formája a Nissan új dizájnját hordja magán. A márka V-alakú hűtőmaszkjának két oldalára osztott fényszórók kerültek, és a széles hátsó lámpák is újak.

 

 

 

 

A berendezés igényesebb, a vadonatúj műszerfal pedig modernebb lett, a középkonzol tetejére 9 colos érintőképernyő került, a műszeregységben felárért 12,3 colos képernyő vetíti a számlapokat, és a szélvédőre vetítő head-up display és háromzónás automata klíma is elérhető.

 

 

 

 

Az Egyesült Államokban csak egyféle motorral kapható a Rogue, a 2,5 literes, négyhengeres szívómotor 184 lóerőre és 245 Nm nyomatékra képes, hozzá Xtronic fokozatmentes váltó kapcsolódik, az összkerékhajtás opció.

 

 

 

 

A vezetőt a ProPilot asszisztens segíti a dugóban araszolásban. Európában ehhez nagyon hasonló formával, de teljesen eltérő motorkínálattal jelenik meg az autó X-Trail néven, és az újdonság a Qashqai mostanában esedékes utódjának dizájnját is sejteti.

 

 

 

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár