Teszten az elektromos és hibrid Kia Niro az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2020. július. 30.
AS

Részletes teszten mutatjuk be a Kia Niro hibrid, plug-in hibrid és tisztán elektromos változatát, és nagy tesztünkben mindent lemértünk a BMW X7-en. Vezettük a hibrid Honda Jazzt, teszteltük a Renault Capturt és a Škoda Octaviát, a mild hibrid Suzuki Vitarát és S-Crosst, valamint az elektromos MINI Cooper SE-t és a Renault Zoét. Különleges képekkel és korabeli mérésekkel mutatjuk be a Ferrari Testarossát, és Bende Tibby idén sem hagyta ki a veteránversenyzést egy Bogárral.

 

Keresd a megújult, jobb minőségű lapot az újságárusoknál!

 


Lapozz bele a 2020/3. számunkba!

 

 

Vezettük a full hibrid Honda Jazzt, és bemutatjuk a crossover stílusra váltott Citroën C4-et, amiből tisztán elektromos is lesz.

 

 

Kipróbáltuk a Suzuki legújabb mild hibrid rendszerrel szerelt modelljeit, a 48 voltos SX4 S-Crosst és Vitarát, valamint a megújult Ignist.

 

 

Teszteltük a Kia Niro hibrid, plug-in hibrid és tisztán elektromos változatát, ezen kívül bemutatjuk a márka többi alternatív hajtású modelljét is.

 

 

Részletes teszten mutatjuk be a BMW legnagyobb szabadidő-terepjáróját, a hathengeres dízellel szerelt X7 a tesztpályás méréseken is vizsgázott.

 

 

Teszteljük az új Škoda Octavia Combit, a legerősebb Renault Capturt és a Peugeot 3008 plug-in hibrid csúcsmodelljét.

 

 

A legújabb elektromos hajtású közül kettőt is teszteltünk, a villanymotorral is szórakoztató MINI Cooper SE-t és a teljesen megújult Renault Zoét.

 

 

Különleges képeken és korabeli teszttapasztalatokkal mutatunk be egy nem mindennapi állapotú, teljesen újszerű Ferrari Testarossát.

 

 

Bende Tibby idén sem hagyta ki a veteránautó-versenyzést, és ezúttal is egy Volkswagen Bogár navigátoraként nevezett.

 

 

Az Autó és Stílus 2020/03. számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár