Hyundai Kona Electric került a MOL Limo flottájába
Hírek, 2020. augusztus. 11.
AS

Újabb elektromos autókkal bővült a MOL Limo car sharing szolgáltatása, mostantól harminc darab Hyundai Kona Electric vihető el, akár hosszabb távra is.

 

A MOL Limo folyamatosan bővíti a flottáját, ami jelenleg mintegy 450 autóból áll, és ennek több mint harmada tisztán elektromos hajtású. Az arányt szeretnék növelni, ezért most újabb elektromos autók érkeztek a kínálatba, augusztus elejétől összesen 30 darab Hyundai Kona Electric érhető el a car sharing szolgáltatásban.

 

 

A Kona Electric a 39 kilowattórás akkumulátorral került a MOL Limo flottájába, amivel 305 kilométert képes megtenni egy feltöltéssel. A Hyundai importőre kiemelte, hogy ugyanarról a modellváltozatról van szó, ami jogosult a 2,5 millió forintos állami támogatásra, ezért aki érdeklődik iránta, vásárlás előtt akár egy hosszabb próbát is tehet vele.

 

A 136 lóerős elektromotorral hajtott Kona Electric felszereltségének az ülésfűtés, kormányfűtés, tolatókamera és az okostelefon-tükrözésre is képes érintőképernyős rendszer a része. A Hyundai elektromos autóját a havi díjas felhasználók 95 Ft/perc díjért vehetik igénybe, az alkalmi felhasználók percenként 119 forintért.

 

 

Mivel a Kona Electric hatótávja lehetővé teszi, akár Budapesten kívüli utakra is igénybe vehető az autó. A havi díjas felhasználóknak 15 999 forintba kerül egy napra, az eseti felhasználóknak 19 999 forint a napidíja. De erről nem kell a bérlés elején dönteni: amikor a percdíj eléri a napi maximumot, attól kezdve egész napra miénk az autó.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár