Hyundai Kona Electric került a MOL Limo flottájába
Hírek, 2020. augusztus. 11.
AS

Újabb elektromos autókkal bővült a MOL Limo car sharing szolgáltatása, mostantól harminc darab Hyundai Kona Electric vihető el, akár hosszabb távra is.

 

A MOL Limo folyamatosan bővíti a flottáját, ami jelenleg mintegy 450 autóból áll, és ennek több mint harmada tisztán elektromos hajtású. Az arányt szeretnék növelni, ezért most újabb elektromos autók érkeztek a kínálatba, augusztus elejétől összesen 30 darab Hyundai Kona Electric érhető el a car sharing szolgáltatásban.

 

 

A Kona Electric a 39 kilowattórás akkumulátorral került a MOL Limo flottájába, amivel 305 kilométert képes megtenni egy feltöltéssel. A Hyundai importőre kiemelte, hogy ugyanarról a modellváltozatról van szó, ami jogosult a 2,5 millió forintos állami támogatásra, ezért aki érdeklődik iránta, vásárlás előtt akár egy hosszabb próbát is tehet vele.

 

A 136 lóerős elektromotorral hajtott Kona Electric felszereltségének az ülésfűtés, kormányfűtés, tolatókamera és az okostelefon-tükrözésre is képes érintőképernyős rendszer a része. A Hyundai elektromos autóját a havi díjas felhasználók 95 Ft/perc díjért vehetik igénybe, az alkalmi felhasználók percenként 119 forintért.

 

 

Mivel a Kona Electric hatótávja lehetővé teszi, akár Budapesten kívüli utakra is igénybe vehető az autó. A havi díjas felhasználóknak 15 999 forintba kerül egy napra, az eseti felhasználóknak 19 999 forint a napidíja. De erről nem kell a bérlés elején dönteni: amikor a percdíj eléri a napi maximumot, attól kezdve egész napra miénk az autó.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár