A Dacia megmutatta a Sandero és a Logan új generációját
Hírek, 2020. szeptember. 7.
AS

Még csak néhány képet mutatott a Dacia a Sandero és a Logan harmadik generációjáról, de már ezeken is látszik, hogy formásabbak lesznek az elődjüknél.

 

2004-ben indította újra a Dacia márkát a Renault, és a legelső Logan még inkább az egyszerű felépítésével és kedvező árával hódított. A 2012-ben bevezetett második szériás Sandero és Logan már jól is nézett ki, a most érkező harmadik generáció pedig még mutatósabb és minden eddiginél igényesebb is lesz.

 

 

A Dacia csak néhány képet mutatott az autókról, de ezeken is látszik, hogy az ötajtós Sandero és a lépcsőshátú Logan is vonzóbb formájú lesz. A szélesebb hűtőmaszk és a karcsúbb fényszórók mellett jól mutatnak az Y-alakú menetfények, és a Dacia külön is kiemelte, hogy végre igényesebb kilincseket szerelnek fel.

 

 

A Sandero továbbra is kapható lesz a szabadidős Stepway változatban, ami megemelt futóművet, fémszínű és fényezetlen fekete védőburkolatot és tetősíneket is kap. A lépcsőshátú Logan az íveltebb tetővonalával jobban néz ki, a képről azonban hiányzik a Logan kombiváltozata, az MCV, ami várhatóan nem tér vissza a kínálatba.

 

 

A Dacia egyelőre nem árult el részleteket az új Sandero és Logan műszaki tartalmáról, de nem lenne meglepő, ha a Renault legújabb ezer köbcentis, háromhengeres benzinmotorját kapná a két modell, és a vezetéstámogató rendszerek sora is bővülhet. A részleteket három hét múlva, szeptember 29-én fedik majd fel.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár