A Dacia megmutatta a Sandero és a Logan új generációját
Hírek, 2020. szeptember. 7.
AS

Még csak néhány képet mutatott a Dacia a Sandero és a Logan harmadik generációjáról, de már ezeken is látszik, hogy formásabbak lesznek az elődjüknél.

 

2004-ben indította újra a Dacia márkát a Renault, és a legelső Logan még inkább az egyszerű felépítésével és kedvező árával hódított. A 2012-ben bevezetett második szériás Sandero és Logan már jól is nézett ki, a most érkező harmadik generáció pedig még mutatósabb és minden eddiginél igényesebb is lesz.

 

 

A Dacia csak néhány képet mutatott az autókról, de ezeken is látszik, hogy az ötajtós Sandero és a lépcsőshátú Logan is vonzóbb formájú lesz. A szélesebb hűtőmaszk és a karcsúbb fényszórók mellett jól mutatnak az Y-alakú menetfények, és a Dacia külön is kiemelte, hogy végre igényesebb kilincseket szerelnek fel.

 

 

A Sandero továbbra is kapható lesz a szabadidős Stepway változatban, ami megemelt futóművet, fémszínű és fényezetlen fekete védőburkolatot és tetősíneket is kap. A lépcsőshátú Logan az íveltebb tetővonalával jobban néz ki, a képről azonban hiányzik a Logan kombiváltozata, az MCV, ami várhatóan nem tér vissza a kínálatba.

 

 

A Dacia egyelőre nem árult el részleteket az új Sandero és Logan műszaki tartalmáról, de nem lenne meglepő, ha a Renault legújabb ezer köbcentis, háromhengeres benzinmotorját kapná a két modell, és a vezetéstámogató rendszerek sora is bővülhet. A részleteket három hét múlva, szeptember 29-én fedik majd fel.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár