Új arcot kapott az Opel Crossland
Hírek, 2020. október. 8.
AS

A Mokka után az Opel másik szabadidő-autója, a praktikus és tágas Crossland is megkapta a márka új arculatát.

 

 

 

2017-ben jelent meg az Opel kisebb szabadidő-autója, ami most a ráncfelvarrással megkapta a német márka újonnan bevezetett arculatát. A Crossland X elhagyta a neve mögül az X-et, és a Mokka után másodikként kapta meg a fekete Vizor maszkot. A hátsó részen az új lámpák közti fekete sáv jelöli a változást, és újdonság a GS Line+ felszereltség is.

 

 

 

A belső térben az egyetlen újdonság az IntelliGrip forgókapcsoló, amivel a kipörgésgátlót lehet havas, saras vagy homokos talajra állítani, 50 km/órás sebességig az ESP teljesen ki is kapcsolható. A hátsó ülések továbbra is 15 centis sínen eltolhatók, amivel 410-ről 520 literesre növelhető a csomagtér, a hátsó támlák ledöntésével 1255 liter használható ki.

 

 

 

A motorkínálat az 1,2 literes, háromhengeres benzines 82, 110 és 130 lóerős változatából, valamint az 1,5 literes, négyhengeres dízelmotor 110 és 120 lóerős változatából áll. A 82 lóerőst leszámítva a váltó hatfokozatú kézi, a legerősebb modellek pedig szériában kapják meg a nyolcfokozatú automatát. Az Opelnél a futóművet és a kormányzást is áthangolták.

 

 

 

 

A megújult Crossland első példányai 2021 elején érkeznek a kereskedésekbe, és idővel a többi Opel is megkapja a márka új arculatát.

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Elektromos autóként jön az új Opel Mokka
Az Opel bemutatta a Mokka új generációját, aminek csak a neve egyezik meg az elődjével, de már teljesen új alapokra épül, ezért tisztán elektromos hajtású változata is lesz.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár