Részletes teszten a Porsche Taycan az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2020. október. 8.
AS

Mindent lemértünk a Porsche elektromos autóján az Autó és Stílus legújabb számában, amiben bemutatjuk a Škoda Enyaq iV-t is. Teszteltük az új Mercedes-Benz GLA-t, az Opel Corsát, a Peugeot 2008-at és a Volkswagen Golfot, vezettük a hibrid Hyundai Konát, a plug-in hibrid DS 7 Crossbacket, Opel Grandland X-et és Škoda Superb iV-t, valamint az elektromos Hyundai Ioniqot és Peugeot e-208-ast. A Garda-tó körül autózunk négy megfizethető roadsterrel, Bende Tibby pedig bemutat egy különleges, korai Toyota Celicát.

 

Keresd a megújult, jobb minőségű lapot az újságárusoknál!

 

 

Lapozz bele a 2020/4. számba!

 

 

Bemutatjuk a Škoda első elektromosnak szánt autóját, az Enyaq iV-t, vezettük a megújult Mercedes-Benz E-osztályt és kipróbáltuk a Seat Leon új generációját is.

 

 

Részletes teszten mutatjuk be a Porsche elektromos autóját, a Taycan a Turbo S kivitelben érkezett a tesztpályára, ahol mindent lemértünk az elképesztő csúcsmodellen.

 

 

Teszteltük a Mercedes-Benz kompakt szabadidő-autóját, a GLA-t, valamint a Peugeot feltűnő crossoverét, a vadonatúj 2008-ast.

 

 

A legnépszerűbbnek ígérkező változatban teszteltük az Opel Corsa új generációját, valamint az új Volkswagen Golfot és a MINI Cabrio Sidewalk különkiadását.

 

 

Az elektromos autók közül a Peugeot e-208 és a Hyundai Ioniq Electric, a plug-in hibridek közül a DS 7 Crossback, az Opel Grandland X és a Škoda Superb iV, a hibridek közül a Hyundai Kona járt nálunk teszten.

 

 

A magyarországi piac legnépszerűbb új autóján, a Suzuki Vitarán mutatjuk be a legújabb vezetéstámogató asszisztensek működését.

 

 

A Garda-tónál autóztunk négy megfizethető roadsterrel, az Alfa Romeo Spiderrel, az Audi TT Roadsterrel, a BMW Z3-mal és a Mazda MX-5-tel.

 

 

Bende Tibby egy igazi ritkaságot mutat be, egy második generációs Toyota Celicát, aminek alkalmából a típus 50 éves történetét is felelevenítjük.

 

 

Az Autó és Stílus 2020/4. számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár