Sportos változatot kapott a Hyundai i20
Hírek, 2020. október. 10.
AS

A vadonatúj kisautóját sportos változatban is bemutatta a Hyundai, és az i20 N Line bár erősebb nem lett, de jobban néz ki.

 

 

 

A Hyundai i20 nemrég bemutatott új generációja nemcsak minden téren jobb autó lett az elődjénél, de feltűnőbb külsőt is kapott. Most ezt fokozták tovább az N Line változattal, ami kívül és belül is sportcsomagot kapott.

 

 

 

Az i20 eleve különleges dizájnját teszi még érdekesebbé az új hűtőmaszk, ami kockászászló-mintájú. Sportosabb könnyűfém kerekek és lökhárítók járnak az autóhoz, hátul dupla a kipufogóvég, a fehér fényezéshez fekete tető tartozik.

 

 

 

A belső tér is sportosabb hangulatú lett az i20 N Line változatában a hangsúlyosabb oldaltartású ülésekkel, a jobb fogású kormánykerékkel, a fémpedálokkal, az egyedi váltógombbal és a piros cérnával varrt kárpitokkal.

 

 

Az N Line csomag csak a hangulatot fokozza, az i20 egyelőre nem lett erősebb. Az alapmotor 84 lóerős, ami helyett ezer köbcentis, turbós, 100 és 120 lóerős motor rendelhető, de hamarosan érkezik az i20 N is, kétszáz lóerő körüli teljesítménnyel.

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

A Hyundai bemutatta a vadonatúj i20-at
A koreai márka kisautója a harmadik generációjára merészebb stílusú külsőt, mild hibrid motorokat és gazdagon felszerelt belsőt kapott.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár