Sportos változatot kapott a Hyundai i20
Hírek, 2020. október. 10.
AS

A vadonatúj kisautóját sportos változatban is bemutatta a Hyundai, és az i20 N Line bár erősebb nem lett, de jobban néz ki.

 

 

 

A Hyundai i20 nemrég bemutatott új generációja nemcsak minden téren jobb autó lett az elődjénél, de feltűnőbb külsőt is kapott. Most ezt fokozták tovább az N Line változattal, ami kívül és belül is sportcsomagot kapott.

 

 

 

Az i20 eleve különleges dizájnját teszi még érdekesebbé az új hűtőmaszk, ami kockászászló-mintájú. Sportosabb könnyűfém kerekek és lökhárítók járnak az autóhoz, hátul dupla a kipufogóvég, a fehér fényezéshez fekete tető tartozik.

 

 

 

A belső tér is sportosabb hangulatú lett az i20 N Line változatában a hangsúlyosabb oldaltartású ülésekkel, a jobb fogású kormánykerékkel, a fémpedálokkal, az egyedi váltógombbal és a piros cérnával varrt kárpitokkal.

 

 

Az N Line csomag csak a hangulatot fokozza, az i20 egyelőre nem lett erősebb. Az alapmotor 84 lóerős, ami helyett ezer köbcentis, turbós, 100 és 120 lóerős motor rendelhető, de hamarosan érkezik az i20 N is, kétszáz lóerő körüli teljesítménnyel.

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

A Hyundai bemutatta a vadonatúj i20-at
A koreai márka kisautója a harmadik generációjára merészebb stílusú külsőt, mild hibrid motorokat és gazdagon felszerelt belsőt kapott.
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár