Plusz egy ajtóval is itt az elektromos Fiat 500
Hírek, 2020. november. 1.
AS

Elektromos hajtással jelent meg a vadonatúj Fiat 500, most pedig itt egy érdekes változata plusz egy oldalajtóval, hogy hátra is könnyebb legyen beszállni.

 

 

 

 

Az új generációs 500-ast elektromos hajtással mutatta be a Fiat, az elődjéhez hasonlóan zárt tetős és kabrió változatban, most pedig itt egy érdekesség. A 3+1 ajtós modell a hagyományos oldalajtók mellé jobb oldalra kapott egy hátrafelé nyíló kisajtót is, mint a BMW i3 és a régebbi MINI Clubman.

 

 

 

 

A plusz egy ajtóval könnyebb a beszállás a hátsó ülésekre, ezzel praktikusabb az új 500-as, még ha a 3+1 ajtós modell nem is hosszabb, szintén 3,63 méteres, mint a háromajtós. A hátsó ajtót nem lehet önmagában kinyitni, csak a jobb első ajtó után, akárcsak a fent említett modelleken.

 

 

 

 

A 3+1 ajtós modell minden másban megegyezik az eddigivel: az elektromotorja 118 lóerős és 220 Nm a nyomatéka, a 42 kilowattórás akkumulátorral 320 kilométer a hatótáv. A Fiat egy olcsóbb változatot is bejelentett, 95 lóerős teljesítménnyel és 23,8 kilowattórás akkumulátorral.

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Elektromos autóként itt az új generációs Fiat 500
Elektromos autóként, ígéretes hatótávval érkezik a Fiat 500 új generációja, amit a vászontetős kabrió után keménytetős változatban is bemutatott az olasz gyártó.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár