Plusz egy ajtóval is itt az elektromos Fiat 500
Hírek, 2020. november. 1.
AS

Elektromos hajtással jelent meg a vadonatúj Fiat 500, most pedig itt egy érdekes változata plusz egy oldalajtóval, hogy hátra is könnyebb legyen beszállni.

 

 

 

 

Az új generációs 500-ast elektromos hajtással mutatta be a Fiat, az elődjéhez hasonlóan zárt tetős és kabrió változatban, most pedig itt egy érdekesség. A 3+1 ajtós modell a hagyományos oldalajtók mellé jobb oldalra kapott egy hátrafelé nyíló kisajtót is, mint a BMW i3 és a régebbi MINI Clubman.

 

 

 

 

A plusz egy ajtóval könnyebb a beszállás a hátsó ülésekre, ezzel praktikusabb az új 500-as, még ha a 3+1 ajtós modell nem is hosszabb, szintén 3,63 méteres, mint a háromajtós. A hátsó ajtót nem lehet önmagában kinyitni, csak a jobb első ajtó után, akárcsak a fent említett modelleken.

 

 

 

 

A 3+1 ajtós modell minden másban megegyezik az eddigivel: az elektromotorja 118 lóerős és 220 Nm a nyomatéka, a 42 kilowattórás akkumulátorral 320 kilométer a hatótáv. A Fiat egy olcsóbb változatot is bejelentett, 95 lóerős teljesítménnyel és 23,8 kilowattórás akkumulátorral.

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Elektromos autóként itt az új generációs Fiat 500
Elektromos autóként, ígéretes hatótávval érkezik a Fiat 500 új generációja, amit a vászontetős kabrió után keménytetős változatban is bemutatott az olasz gyártó.
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár