Megjelent az új Honda Civic előzetese
Hírek, 2020. november. 18.
AS

Máris itt a Civic következő generációjának előzetese, a Honda kompakt autója ebben a formában kerül gyártásba jövőre.

 

 

 

2016-ban jelent meg a Civic jelenlegi, tizedik generációja, és a megszokottnál hamarabb, már jövőre érkezik az utódja. A Honda elsőként az amerikai piacon fontosabb lépcsőshátú változat előzetesét mutatta meg, de később érkezik az európai vevőknek fontosabb ötajtós ferdehátú, amiből ismét készül Type R változat.

 

 

 

A képeken látható autó hivatalosan prototípus, de nagyon hasonló formában kerül gyártásba 2021-ben. Az új Civic szakít az elődje formabontó stílusával, és sokkal elegánsabb, letisztultabb lesz a dizájnja. Az alacsonyabb motorháztetővel, hátrébb tolt szélvédővel és hagyományosabb lépcsős háttal a szedánok klasszikus arányait követi.

 

 

 

A belső térről még csak a terveket mutatta meg a Honda, de már ebből is kiderül, hogy a tagolt műszerfal stílusos és minimalista berendezésnek adja át a helyét, teljesen digitális műszeregységgel, a középkonzol tetejére került 9 colos, nagyfelbontású érintőképernyővel és alatta a Jazzből ismerős klímavezérléssel.

 

 

 

 

A műszaki tartalomról, a motorkínálatról és a felszereltségről csak a gyártás indulásához közelebbi időpontban árul el részleteket a Honda.

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Hibrid lesz a következő Honda Jazz
A Honda bemutatta a Jazz új generációját. A kisautó megtartotta az egyterű formát, de a dizájnja barátságosabb lett, és a divatnak megfelelően szabadidős változatban is kapható lesz.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár