Megújult a Citroen C3 Aircross
Hírek, 2021. február. 17.
AS

A Citroën bemutatta a kisebbik szabadidő-autójának ráncfelvarrott változatát, a praktikus és vidám C3 Aircross teljesen új arcot kapott.

 

 

 

2017-ben jelent meg a Citroën kisebbik szabadidő-autója, a kedvesen gömbölyű formájú C3 Aircross, amiből eddig több mint 330 ezer példányt adtak el. A modellfrissítés után is egyedi jelenség maradt, pedig teljesen új arcot kapott. Elöl megmaradtak az osztott lámpák, de a fényszórókat szűkebbre és szögletesebbre szabták.

 

 

 

A kínálatban új színeket és kerekeket találunk, fehér vagy fekete tetővel, színes tükörházakkal és C-oszloppal is lehet kérni az autót. Megjelentek a puhára párnázott Advanced Comfort ülések, a középkonzolon pedig 7-ről 9 colra növelték az érintőképernyő képátlóját, színes head-up displayt és felülnézeti képet adó tolatókamerát kaphatunk.

 

 

 

 

4,16 méteres hosszával a C3 Aircross továbbra is a kategória egyik legpraktikusabb modellje a 15 centiméteres sínen tologatható hátsó ülésekkel, amivel 410-ről 520 literre növelhető a csomagtér mérete. Az első ülések közé egy új pakolóhely került, és ledöntött ülésekkel akár 2,4 méter hosszú tárgyak is beférnek az autóba.

 

 

 

 

A kínálat az 1,2 literes, háromhengeres, turbós benzinmotorral indul, ami 110 lóerővel kézi váltót, 130 lóerővel hatfokozatú automatát kap, míg az 1,5 literes, négyhengeres turbódízel 110 lóerővel kézi, 120 lóerővel automata sebességváltós. A megújult C3 Aircross idén júniusban érkezik a Citroën-kereskedésekbe.

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Részletek is kiderültek az új Citroen C4-ről
Az első képek és információk után a Citroën több részletet is elárult és megmutatott az új C4-ről.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár