Tervezd meg a jövő Alfa Romeóját és Lanciáját!
Hírek, 2021. február. 17.
AS

A Quattroruote magazin dizájnpályázatot hirdetett, ahol a feladat az Alfa Romeo és a Lancia jövőbeli modelljeinek megtervezése.

 

A PSA és a Fiat Chrysler egyesülésével létrejött Stellantis jövőbeli terveiben nagy szerepe van az Alfa Romeónak és a Lanciának is. Carlos Tavares, a Stellantis vezérigazgatója a két olasz márkát a csoport prémium szegmensébe sorolta, és újabb modellek bevezetését ígéri. Miért ne adhatnánk neki néhány nagyon jó ötletet?

 

 

A Quattroruote magazin dizájnpályázatot hirdetett, ahol a feladat az Alfa Romeo és a Lancia jövőbeli modelljeinek megtervezése. Az autó kategóriáját és a kivitelezés módját szabadon választhatod meg, lehet kézzel készült rajz vagy digitális terv is, de az eredmény legyen összhangban a két márka történelmével és formanyelvével.

 

 

Szabadon szárnyalhat a fantáziád, de azért legyen kereskedelmi szempontból is értékesíthető az autó, és bár inspirálhatnak a klasszikus típusok, de elsősorban nem retró modelleket, hanem a holnap Alfa Romeóját és Lanciáját várják a pályázaton. Az alkotásokat február 24-ig lehet feltölteni az erre szánt felületen.

 

A pályázatokat ide kattintva lehet feltölteni.

 

A Quattroruote szerkesztősége a megjelenésre érdemes pályamunkákat online közzéteszi, és a közönség szavazhat a legjobbakról. Lesz egy szakmai zsűri is a magazin újságíróiból és neves formatervezőkből, mint Mike Robinson és Fabrizio Giugiaro, az általuk választott legjobbakat a Quattroruote áprilisi számában mutatják be.

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Megújult az Alfa Romeo Giulia és Stelvio Quadrifoglio
Az alapváltozatok után a csúcsmodellek is megújultak az Alfa Romeo Giulia és Stelvio kínálatában, a Quadrifoglio minden részletében még vonzóbb lett.
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár