A BMW sportos elektromos autója az i4
Hírek, 2021. március. 17.
AS

A BMW megmutatta a következő elektromos autójának képeit: az új 4-es sorozat elektromos változata lesz az i4.

 

 

 

A BMW egymás után hozza ki a teljesen elektromos hajtású modelleket, az X4-ból készült iX3 és az eleve elektromos autónak tervezett iX után megjelent az i4, ami a 4-es sorozat új generációjának emisszió nélküli változata. A BMW korábban már elárult róla néhány részletet, most pedig a formáját is megmutatták.

 

 

 

A dizájn ezúttal nem meglepetés, hiszen a 4-es sorozat idén érkező Gran Coupé változatáról van szó, amit az elektromos BMW-kre jellemző könnyűfém kerekekkel és kék betétekkel láttak el. A hűtőmaszkja nagyméretű, mint az egy évvel ezelőtti tanulmányautónak, de annál visszafogottabb stílusú lett a gyártásba kerülő modell.

 

 

 

Az új i4 lesz a BMW első igazán sportos elektromos autója, hiszen a csúcsmodell 530 lóerőre lesz képes, amivel az új M4-nél is erősebb lesz, csak 4 másodperc szükséges, hogy nulláról százra gyorsuljon. A többféle változat közül a legtakarékosabb kivitelnek 590 kilométer lesz a hatótávja, de ennél több részletet csak a következő hetekben tudhatunk meg az i4-ről.

 

Kapcsolódó cikkek:

 

A BMW legújabb elektromos hajtású crossovere lesz az iX
Az i3 után nagyobb méretben is bemutatott egy eleve elektromosnak tervezett modellt a BMW, a 2021-ben gyártásba kerülő, futurisztikus formájú iX teljesítménye és hatótávja is ígéretes.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár