Részletes teszten a Hyundai Tucson az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2021. március. 31.
AS

Mindent lemértünk a Hyundai látványos újdonságán, a Tucson hibrid változatán. Kipróbáltuk az új Citroën C4-et és a Suzuki Swace-t, vezettük az elektromos BMW iX3-at, valamint az Opel Mokka-e-t. Teszteltük az év autóját, a hibrid Toyota Yarist, továbbá a Dacia Sanderót és a Hyundai i20-at, az Audi A3-at és a BMW 430i Coupét, valamint a Honda e-t és a Land Rover Defendert. Összkerékhajtású youngtimer élményautókat próbáltunk, és az S-osztály tizenöt évvel ezelőtti, V8-as motorral hajtott kiadását is bemutatjuk.

 

Keresd a megújult, jobb minőségű lapot az újságárusoknál!

 

 

Lapozz bele a 2021/1. számba!

 

 

Bemutatjuk az új Nissan Qashqait és az Audi e-tron GT-t, vezettük a BMW iX3-at és a Citroën C4-et, valamint a Suzuki Swace-t, az Opel Crosslandet és Mokka-e-t.

 

 

Részletes teszten mutatjuk be a Hyundai Tucson új generációját, továbbá teszteltük a mild hibrid Kia XCeedet, valamint a plug-in hibrid Citroën C5 Aircrosst és MINI Countrymant.

 

 

Teszteltük az európai év autóját, a hibrid Toyota Yarist, ezen kívül teszteltük a vadonatúj Hyundai i20-at és az új Dacia Sandero Stepway-t.

 

 

Teszten járt nálunk az elektromos Honda e, az Audi A3 Sportback és a Land Rover Defender új generációja, valamint a BMW 430i Coupé és 220d Gran Coupé.

 

 

Négy összkerékhajtású youngtimer élményautót vezettünk: az Alfa Romeo 155 Q4-et, az Audi RS2 Avantot, a Porsche 911 Carrera 4S-t és a Subaru Impreza WRX-et.

 

 

Bende Tibby kedvenc S-osztálya a tizenöt éve megjelent széria, amiből a V8-as motorral szerelt S 500-at mutatja be.

 

 

Az Autó és Stílus 2021/1. számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár