Megújul a Seat Ibiza és Arona
Hírek, 2021. április. 8.
AS

A Seat egyszerre mutatja be a kisautójának és a legkisebb szabadidő-autójának modellfrissített változatát.

 

 

Az Ibiza a Seat legrégebbi modellsorozata, amiből 1984 óta már több mint hatmillió példányt adtak el. 2017-ben jelent meg az ötödik generációja, és négy évvel később eljött a modellfrissítés ideje. Még nem lehet tudni, hogy mi változik rajta, mert a spanyol márka egyelőre csak a hátsó sarkáról mutatott egy képet, rajta az új típusfelirattal.

 

 

Az Ibizával egyszerre jelenik meg a vele közös műszaki alapra épülő szabadidő-autó, az Arona megújult változata. Ezt a modellt fél évvel később, szintén 2017-ben mutatta be a Seat, és 2020-ban már a márka második legkeresettebb típusa volt. Az előzetes fotó szerint karakteresebb orra lesz a feljebb tett ködfényszórókkal és az új lökhárítóval.

 

A Seat szerint a forma evolúciójára és a belső tér forradalmára számíthatunk, de hogy az utóbbi mit jelent, az csak április 15-én, a két modell premierjén derül ki.

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Megújult a Seat Ateca
A bemutatása után négy évvel felfrissítette az első igazi szabadidő-autóját a Seat, az Ateca formája és berendezése is igazodott a márka újabb modelljeihez.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár