Teszten a BMW M4 Coupé az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2021. június. 21.
AS

A tesztpályán is kipróbáltuk a BMW M4 Competition változatát az Autó és Stílus legújabb számában, amiben bemutatjuk a Škoda Fabiát és a Ford Mustang Mach-E-t, kipróbáltuk a Škoda Enyaq iV-t és vezettük a Mercedes-Benz S 500-ast. Teszteltük a Kia Sorentót és az Opel Mokkát, az Alfa Romeo Giulia Quadrifogliót és a Toyota GR Yarist, a Cupra Leont és a Jeep Wranglert. A Mazda százéves évfordulójára felvonultattuk a japán márka legizgalmasabb sportautóit, Bende Tibby pedig a nagyon ritka E 50 AMG-t mutatja meg.

 

Keresd a megújult, jobb minőségű lapot az újságárusoknál!

 

 

Lapozz bele a 2021/2. számba!

 

 

Bemutatjuk az új Škoda Octaviát és beültünk a Ford Mustang Mach-E-be, valamint kipróbáltuk a Škoda Enyaq iV-t és a Ford Kuga Hybridet.

 

 

Részletes teszten mutatjuk be a BMW M4 Competition Coupét, amit a vairanói tesztpályán is alaposan kipróbáltunk.

 

 

Teszteltük az Opel Mokkát és a Kia Sorento Hybridet, a Volkswagen Arteon Shooting Brake-et és a plug-in hibrid BMW 530e-t.

 

 

Vezettük a Toyota GR Yarist és az Alfa Romeo Giulia Quadrifogliót, a Cupra Leon kombi plug-in hibrid változatát és a benzines Jeep Wrangler Unlimitedet is.

 

 

Nagy teszten mutatjuk be a Mercedes-Benz S-osztály új generációját, amit a nyújtott tengelytávú S 500 változatban próbáltunk ki.

 

 

Harminc éves a Magyar Suzuki, és ebből az alkalomból összegyűjtöttük, hogy miért érdemes az esztergomi üzemben készülő modellek mellett dönteni.

 

 

A Mazda századik születésnapjára felvonultattuk a japán márka legizgalmasabb sportautóit, a 323 GT-R-t, az MX-3 V6-ot, az RX-7-et és az RX-8-at.

 

 

Bende Tibby egy olyan E-osztályt mutat be, ami még az AMG-k között is ritkaságnak számít: a kis példányszámban készült E 50 AMG-t.

 

 

Az Autó és Stílus 2021/2. számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában a Dimag vagy a Laptapir rendszerében, vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár