Szélvédőcserénél is fontos a megbízható partner
Hírek, 2021. július. 9.
AS

A modern autókban a szélvédő cseréjénél már nem elegendő csak az üvegre figyelni: szakértő szervizre van szükség ahhoz, hogy a hozzá kapcsolódó biztonsági rendszerek is megfelelően működjenek – erre jelent garanciát a Sekurit Partner. Az Európában több mint 200 taggal rendelkező hálózat néhány éve Magyarországon is megjelent, és most tovább erősítette a jelenlétét.

 

Az autónk szélvédőjére kis túlzással csak akkor figyelünk, amikor a cseréjére van szükség, és az új modellek esetében ez már egyáltalán nem csak az üveg cseréjét jelenti. A felmérések szerint 2020-ban már az autók 60 százalékában dolgozott olyan vezetéstámogató biztonsági rendszer (ADAS), amelynek a kamerája a szélvédő mögött helyezkedik el, és ennek a kalibrálására is szükség van ahhoz, hogy az autónk asszisztensei megbízhatóan működjenek.

 


Mit jelent a Sekurit Partner?

Ha üvegezésről van szó, akkor az autónk egy Sekurit Partner tanúsítvánnyal rendelkező műhelynél van a legjobb kezekben. A képzett szakemberek, a minőségi alkatrészek használata, a modern felszerelések és a vevőelégedettség folyamatos követése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy tudjuk: számíthatunk a Sekurit Partnerre. A Saint-Gobain minőségbiztosítási programja olyan cégeket ajánl, amelyek a minőséget és a fejlődést tartják a működésük alapjának.

 

A Sekurit Partner programban évente független auditok biztosítják, hogy a szervizek folyamatosan megfeleljenek az elvárásoknak – többek között fejlesszék szaktudásukat és vegyenek részt a programhoz tartozó képzésen a Sekurit Akadémián; legyen hozzáférésük a megfelelő eszközökhöz és információkhoz, illetve alkalmazzák is az autógyártók szigorú javítási előírásait, ideértve az ADAS rendszerek szélvédőre szerelt kameráinak kalibrálását is; illetve hogy kövessék nyomon vevőik elégedettségét. A felhasznált alkatrészek terén sem ismernek kompromisszumot, hiszen a Saint-Gobain Sekurit autóüvegeit használják.

Sekurit Partner már Szolnokon is

A magyarországi hálózat idén májusban bővült egy újabb partnerrel, a szolnoki Grand Krima Kft-vel, amely 2013-ban költözött a jelenlegi telephelyére. A cégnél már akkor autóüvegezéssel foglalkoztak, amikor Magyarországon ez a szolgáltatás még csak kevés helyen volt elérhető. A negyvenéves munkatapasztalatuk és az emberközpontú ügyfélkezelésük emeli ki őket a többiek közül, aminek köszönhetően sok visszatérő partnerük van.


A kilencvenes évek óta állnak kapcsolatban a Saint-Gobainnel, és ennek az együttműködésnek a következő szintjét jelentette, amikor ebben a kihívásokkal teli évben Sekurit Partnerré váltak. A program legnagyobb előnyének a technikai tudástár biztosítását látják, mivel 2022-től minden új modellt ADAS-szal kell felszerelni, és így a gyári szerelési útmutatók és videók használatával naprakészek tudnak lenni.

 

Ugyanez az elv vezérelte őket akkor is, amikor 2019-ben a Saint-Gobain közreműködésével megvásárolták járműdiagnosztikai eszközüket. Ma már látják, hogy időben léptek a kamerakalibrálás terén, olyannyira, hogy nincs konkurenciájuk a térségben. A jövőre vonatkozó terveik között szerepel a telephelyük fejlesztése, a technikai tudásuk és eszköztáruk folyamatos bővítése.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár