Teszten a Mercedes-Benz C-osztály az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2021. augusztus. 12.
AS

Mindent lemértünk a C-osztály új generációján az Autó és Stílus legújabb számában, amiben bemutatjuk a Kia EV6-ot, kipróbáljuk a Renault Arkanát, vezettük a Rolls-Royce Ghostot és teszteltük a Maserati Ghiblit. A legújabb elektromos autók közül teszteltük a BMW iX3-at, a Dacia Springet, a Ford Mustang Mach-E-t és a Kia e-Soult, de benzineseket is vezettünk: a BMW 128ti-t, a Cupra Formentort, a Škoda Octavia RS-t és a Toyota Highlandert. Kipróbáltuk a legizgalmasabb Audi S- és RS-modelleket, vezettük a Lamborghini LM 002-t, Bende Tibby pedig bemutatja, milyen egy DeLoreannel együtt élni.

 

Keresd a megújult, jobb minőségű lapot az újságárusoknál!

 

 

Lapozz bele a 2021/3. számba!

 

 

Bemutatjuk a Kia első eleve elektromosnak tervezett autóját, az EV6-ot, vezettük a Renault Arkanát, a megújult MINI Cooper S-t és a dízel Ford Pumát.

 

 

Részletes teszten mutatjuk be a Mercedes-Benz C-osztály új generációját, a kétliteres turbódízel motorral szerelt C 220 d AMG Line-t.

 

 

Az elsők között teszteltük a Ford legújabb elektromos autóját, a Mustang Mach-E-t, és a piaci bevezetés előtt vezettük az elektromos Dacia Springet.

 

 

Kipróbáltuk a hatótávját a BMW elektromos szabadidő-autójának, az iX3-nak, teszteltük az elektromos Kia e-Soult, valamint a plug-in hibrid Kia Sorentót és Toyota RAV4-et.

 

 

A sportos újdonságok közül teszteltük a BMW 128ti-t, a Cupra Formentort és a Škoda Octavia RS-t, de teszten járt nálunk a hibrid Toyota Highlander is.

 

 

Kipróbáltuk a Maserati első hibrid modelljét, a mild hibrid rendszerrel szerelt, és most először négyhengeres Ghiblit.

 

 

Vezettük a Rolls-Royce kisebbik luxusautójának új generációját, és a Ghost nyújtott tengelytávú kivitele nem marad el a Phantom mögött.

 

 

A legszebb magyarországi tájakon próbáltuk az Audi sportos kínálatának néhány tagját, az S- és RS-modelleket, egy rövid körre az e-tron GT-t is.

 

 

A megjelenése idején megdöbbentőnek számított, ma extravagáns és méregdrága veterán a Lamborghini terepjárója: vezettük az LM 002-t.

 

 

Bende Tibby bemutatja a Vissza a jövőbe sztárját, és azt is elárulja, hogy milyen a mindennapokban együtt élni egy DeLoreannel.

 

 

 

Az Autó és Stílus 2021/4. számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában a Dimag vagy a Laptapir rendszerében, rendeld meg webshopból vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár