Teszten az Audi RS e-tron GT az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2021. október. 21.
AS

Részletes teszten mutatjuk be minden idők legerősebb Audiját, az RS e-tron GT-t az Autó és Stílus legújabb számában. Bemutatjuk a BMW iX-et, kipróbáltuk a Hyundai Ioniq 5-öt, a Škoda Fabiát és a Toyota Yaris Crosst, valamint teszteltük a Renault Arkanát, a Volkswagen ID.4-et, a Fiat 500e-t és a Ford Explorert. A Suzuki kínálatával megmutatjuk, mi a különbség a háromféle hibrid hajtás között, bemutatunk egy gyönyörű BMW Z8-ast, Bende Tibby pedig egy egészen hihetetlen japánautó-gyűjteménybe kalauzol el.

 

Keresd a megújult, jobb minőségű lapot az újságárusoknál!

 

 

Lapozz bele a 2021/4. számba!

 

 

Bemutatjuk a BMW eleve elektromosnak tervezett crossoverét, az iX-et, valamint a Lexus NX konnektorról is tölthető új generációját és a szintén plug-in hibrid Peugeot 508 PSE-t.

 

 

Kipróbáltuk a vadonatúj Škoda Fabiát, ezen kívül vezettük a korszakalkotó Hyundai Ioniq 5-öt, az alaposan megújult Opel Grandlandet és a népszerűnek ígérkező Toyota Yaris Crosst.

 

 

Mindent lemértünk az Audi valaha volt legerősebb autóján, a 646 lóerős RS e-tron GT-t, amit a vairanói tesztpályán kívül egy olaszországi hegyi útvonalon is kipróbáltunk.

 

 

Teszteltük a Volkswagen családi méretű elektromos autóját, az ID.4-et, valamint a vadonatúj Fiat 500e-t, a megújult Kia Stinger GT-t és a mild hibrid Renault Arkanát.

 

 

Teszten járt nálunk a plug-in hibrid Ford Explorer és az izgalmas Ford Puma ST, továbbá vezettük a felpaprikázott MINI John Cooper Works kabriót és a vadonatúj Volkswagen Caddyt is.

 

 

Most, hogy teljes lett a Suzuki hibrid kínálata, a Vitara, a Swace és az Across segítségével megmutatjuk, mi a különbség a háromféle hajtás közt, és hogyan hozhatjuk ki belőlük a legtöbbet.

 

 

Csak kevés példányban készült a BMW retró stílusú roadstere, és a Z8 ma talán még többet ér, mint új korában. Bemutatunk egy kivételes állapotú példányt.

 

 

Bende Tibby egy magyarországi japánautó-gyűjteménybe kalauzol el, az egészen hihetetlen kollekcióban egymás mellett sorakozik a Datsun 240Z, a Nissan 300ZX és a Toyota Supra is.

 

 

Az Autó és Stílus 2021/4. számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában a Dimag vagy a Laptapir rendszerében, vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár