Sports Tourer néven kombiként is jön az új Opel Astra
Hírek, 2021. december. 11.
AS

Az Opel bemutatta az új Astra kombiváltozatát: az elődjénél tágasabb Sports Tourer plug-in hibrid hajtással is rendelhető lesz.

 

 

 

 

Kombiként is megjelent az új Opel Astra, amely teljesen új műszaki alapra épül, ezzel a Peugeot 308 testvérmodelljének számít. 4,64 méteres hossza hat centivel rövidebb az elődjénél, de a tengelytávja hét centivel 2,73 méteresre nőtt. A csomagtartója is bővült, 540-ről 608 literesre, a hátsó ülések ledöntésével 1634 literesre lehet bővíteni.

 

 

 

 

A motorkínálat az ötajtós Astrával megegyező, az 1,2 literes, 110 és 130 lóerős háromhengeres benzinessel és az 1,5 literes, 130 lóerős négyhengeres turbódízellel indul, az erősebb változatokhoz nyolcfokozatú automata sebességváltót lehet kérni. Az új Astra Sports Tourer azonban most először plug-in hibrid hajtással is rendelhető lesz.

 

 

 

 

A konnektorról tölthető hibridnél az 1,6 literes, négyhengeres benzinmotor 150 és 180 lóerős lehet, az elektromotor 110 lóerős, ezzel a kombinált teljesítmény 180 és 225 lóerő. A 12,4 kilowattórás akkumulátor feltöltésével 60 kilométert mehet tisztán elektromosan, és a plug-in hibridnek valamivel kisebb a csomagtere: 548 literes.

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Bemutatkozott az új Opel Astra
Az Opel bemutatta az Astra új generációját, amit már a márka legfrissebb stílusa szerint terveztek meg, és a technikája is új, még plug-in hibrid változat is lesz belőle.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár