Teszten a Skoda Enyaq iV az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2021. december. 17.
AS

Részletes teszten mutatjuk be a Škoda családi elektromos autóját, az Enyaq iV-t az Autó és Stílus legújabb számában. Bemutatjuk még az új Opel Astrát, kipróbáltuk az elektromos BMW iX-et és a Mercedes-Benz EQS-t, valamint teszteltük a tisztán elektromos Audi Q4 e-tront, Citroën ë-C4-et, Hyundai Ioniq 5-öt és Opel Mokka-e-t, illetve a plug-in hibrid Renault Megane-t és Volkswagen Arteont. Vezettük az új Mercedes-Benz C-osztályt és az Alpine középmotoros sportautóját, két Alfa Romeóval és mérésekkel mutatjuk be, mennyit fejlődött az autózás 50 év alatt, és egy álruhás Mercedes, a Ssangyong Chairman sosem használt példányát is megmutatjuk.

 

Keresd a megújult, jobb minőségű lapot az újságárusoknál!

 

 

Lapozz bele a 2021/5. számba!

 

 

Bemutatjuk az Opel Astra új generációját, amit a márka legfrissebb stílusa szerint terveztek meg, teljesen új műszaki tartalommal, ezért plug-in hibrid változata is lesz.

 

Kipróbáltuk a BMW eleve elektromos autónak tervezett crossoverét, az iX-et, és a Mercedes-Benz elektromos hajtású luxusautóját, az EQS-t.

 

 

Részletes teszten mutatjuk be a Škoda elektromos családi autóját, a térkínálata mellett a hatékonyságával is hódító Enyaq iV-t.

 

 

Teszteltük a Hyundai retró és futurisztikus elektromos autóját, az Ioniq 5-öt, valamint az azonos technikájú, mégis különböző Citroën ë-C4-et és Opel Mokka-e-t.

 

 

Vezettük az Audi kompakt méretű elektromos autóját, a Q4 e-tront, továbbá a plug-in hibrid Audi Q3 és Q5 Sportbacket, Renault Megane-t és Volkswagen Arteont.

 

 

A dízel után benzinmotorral is teszteltük az új Mercedes-Benz C-osztályt, és a márka plug-in hibrid kompakt kombiját, a CLA Shooting Brake-et is kipróbáltuk.

 

 

A benzines sportautók rajongóinak lehet érdekes az Alpine A110, amit már hivatalosan is forgalmaznak nálunk, ebből az alkalomból az S változatát próbáltuk ki.

 

 

Ötven év fejlődésére világítunk rá azzal, hogy összehasonlítjuk a hetvenes évekbeli Alfa Romeo Alfetta és a vadonatúj Giulia mérési eredményeit.

 

 

Bende Tibby egy igazi ritkaságot mutat be, a Mercedes-technikájú Ssangyong Chairman sosem használt magyar rendszámos példányát.

 

 

 

Az Autó és Stílus 2021/5. számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában a Dimag vagy a Laptapir rendszerében, rendeld meg webshopból vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár