Különleges Mazda roadstert lehet nyerni az idei AMTS-en
Hírek, 2022. február. 15.
AS

Idén is autót lehet nyerni az Automobil és Tuning Show belépőjegyével, méghozzá nem akármilyet: egy egyedi tuningolt Mazda MX-5-öt vihet haza a kiállítás egyik látogatója.

 

 

A nemzetközi Automobil és Tuning Show szervezői idén sem térnek el a hagyományoktól: a kiállítás előtt évek óta állandó program a nyilvános autóépítés, aminek idén már ötödik alkalommal adott otthont a Westend bevásárlóközpont. A szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót pedig idén is az AMTS látogatói között sorsolják ki.

 

 

 

 

Az AMTS csapata számos különleges járművel birkózott már meg a kiállítás pályafutása során. Az előző évben egy MINI Cooper Coupé, azt megelőzően egy Porsche Boxster S, egy Ford Mustang, két Audi TT és egy BMW Z4, valamint egy Volkswagen Eos és Scirocco is átalakult, hogy a belépőjegyet vásárlók közül valaki hazavigye.

 

 

 

 

Az idei kiszemelt egy 2011-ben gyártott Mazda MX-5, és a népszerű roadster harmadik generációjának egy példányát négy nap alatt varázsolták teljesen újjá. Szolid, de sportos légterelőkkel, állítható futóművel, vadonatúj felnikkel szerelték fel, megújult az utastér, és egyedi, háromárnyalatú fóliázás került a karosszériára. A tulajdonos első kilométereit is a szervezők állják, ugyanis az autó mellé egy 50 ezer forintos üzemanyagutalvány is jár.

 

 

 

 

Mint megszoktuk, a május 27-29. között a Hungexpón rendezett Automobil és Tuning Show idén is rengeteg élményt ígér, az autózás minden szegmensét lefedő kiállítások, motorsportesemények mellett számos tematikus rendezvényt, off-road és drift show-t is láthatnak az érdeklődők. A további információk a www.amts.hu és facebook.com/amtsofficial címen találhatók.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár