Mercedes és Maybach bemutatóterem nyílt a budapesti belvárosban
Hírek, 2022. február. 23.
AS

A Matild Palace ad otthont a Pappas Auto új bemutatótermének, amely a Mercedes és a Maybach luxusát mutatja meg.

 

 

 

 

A budapesti belváros szívében nyitotta meg különleges bemutatótermét a Mercedes-Benz egyik legnagyobb magyarországi forgalmazója, a harminc éves Pappas Auto. A Matild Palace ad otthont a kiállítótérnek, ahol a Mercedes és a Maybach márkák luxusával ismerkedhetnek meg az érdeklődők, és különleges szolgáltatások is várják az ügyfeleket.

 

 

 

 

A belváros két ikonikus épülete közül a déli Klotild-palota eredetileg 120 évvel ezelőtt épült, és ötéves felújítás után 2021-ben nyitott meg Matild Palace néven 130 szobás luxusszállodaként, ahol a Michelin-csillagos Spago első európai étterme és egy lenyűgöző kilátású tetőbár mellett a Mercedes-bemutatóterem is helyet kapott.

 

 

 

 

A lounge hangulatú kiállítótérben egyszerre két autót állítanak ki, a február 23-i megnyitón ezek egyike egy Mercedes-Maybach GLS, a másik pedig a lenyűgöző Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet tanulmányautó, ami 2017-ben készült, és a luxusmárka jövőjét vetíti előre. A csaknem hat méter hosszú kabrió elektromos hajtású, a teljesítménye 750 lóerő.

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

A Mercedes bemutatta az új Maybach S-osztályt
Az S-osztály új generációjából is bemutatkozott a Maybach-változat, ami nemcsak hosszabb, de fényűzőbb is a Mercedesnél.
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár