Teszten a Suzuki S-Cross az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2022. április. 8.
AS

Részletes teszten mutatjuk meg a legújabb esztergomi Suzukit, a teljesen megújult S-Crosst. Bemutatjuk a hibrid Honda HR-V-t és a Kia Sportage-t, kipróbáltuk a BMW 2-es Active Tourert és az Opel Astrát. Nagy teszten járt nálunk a legújabb Tesla, a nagyobb hatótávú Model Y, ezen kívül teszteltük a hibrid Toyota Yaris Crosst, az Audi Q4 Sportback e-tront, a BMW X4 M Competitiont és a Mercedes-Benz CLS-t. Részletesen bemutatjuk a Suzuki Vitara vadonatúj hibrid rendszerét, olaszországi utakon vezettük a Porsche Cayenne GTS Coupét, és eláruljuk, melyik modellek nyerték a Magyar Év Autója díjakat 2022-ben.

 

Keresd a megújult, jobb minőségű lapot az újságárusoknál!

 

 

Lapozz bele a 2022/1. számba!

 

 

Bemutatjuk a csak hibrid hajtással kapható Honda HR-V-t, a karakteres formával érkező Kia Sportage-t, a még feljebb lépő Peugeot 308-at és a legmodernebb Range Rovert.

 

 

Kipróbáltuk a BMW 2-es Active Tourert, a plug-in hibridként is érkező DS 4-et és Opel Astrát, valamint a kecskeméti gyártású Mercedes-Benz EQB-t.

 

 

Mindent lemértünk a legújabb esztergomi Suzukin, az alaposan megújult S-Crosson, ami mild hibrid hajtással, automata váltóval és összkerékhajtással érkezett a tesztünkre.

 

 

Nagy teszten mutatjuk be a hibrid Toyota Yaris Crosst és a BMW X4 M Competitiont, valamint az elektromos hajtású Audi Q4 Sportback e-tront.

 

 

Teszteltük a dízelmotoros Jaguar XF-et, Mercedes-Benz CLS 400 d-t és BMW 420d Gran Coupét, továbbá teszten járt nálunk a sportos Hyundai Kona N is.

 

 

Részletes teszten mutatjuk be a Tesla legújabb modelljét, a crossover stílusú Model Y-t, ami nem is elsősorban a teljesítményével, hanem a hatótávjával és a szolgáltatásaival győzött meg.

 

 

A Suzuki saját hibrid rendszert fejlesztett, amely elsőként a Vitarában mutatkozott be. Bemutatjuk a felépítését, és elmondjuk, hogyan lehet vele takarékosan autózni.

 

 

Olasz hegyi utakon vezettük a Porsche legújabb szabadidő-autóját, a Cayenne GTS Coupét, ami egy 911-eshez hasonló élményt nyújt praktikus csomagolásban.

 

 

Az Autó és Stílus 2022/1. számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában a Dimag vagy a Laptapir rendszerében, rendeld meg webshopból vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár