Sekurit Service néven folytatja a Saint-Gobain Autover
Hírek, 2022. április. 26.
AS

2021-ben ünnepelte fennállásának harmincadik évfordulóját a Saint-Gobain autóüvegek piacán tevékenykedő márkája, az Autover, amely mostantól Sekurit Service néven működik tovább.

 

A Sekurit Service bevezetése sokkal több, mint egy új márkanév: átfogó megújulást jelent a Saint-Gobain autóüvegipari tevékenysége számára. A névválasztás nem véletlen, két egyszerű, egymással összecsengő szót választottak, amelyek mindent elmondanak a cég tevékenységéről.

 

 

A harminc év alatt megszerzett tapasztalatok alapján született meg a „nálunk mindent megtalál egy helyen” koncepciója: az innovatív üvegtermékektől a szerszámokig, a kellékektől a műhelyfelszerelésekig, a legmodernebb online raktározástól a szállítási szolgáltatásokig.

 

 

A megújulással együtt a Sekurit Service digitális jelenlétét is racionalizálták. A már meglévő webshopot az ügyfelek igényei szerint alakították át, hogy egyszerűbbé tegyék a mindennapi munkát. A webshop szolgáltatásai folyamatosan bővülnek olyan funkciókkal, mint például a szerelési útmutatók és videók, tréningek és termékazonosító rendszerek.

 

További információ ide kattintva olvasható.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár