BMW M modellek tesztje az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2022. augusztus. 5.
AS

50 éves a BMW M, ebből az alkalomból találkozott a vairanói tesztpályán az M4 Competition Coupé, az i4 M50 és az M240i Coupé. Kipróbáltuk a Toyota bZ4X-et és a Dacia Joggert, teszten járt nálunk a Kia Sportage, a Škoda Fabia és a Volkswagen Taigo, vezettük a hibrid Honda HR-V-t, a plug-in hibrid Lexus NX-et és az elektromos Cupra Bornt. Kipróbáltuk a Porsche talán utolsó hathengeres belépőmodelljét, a 718 Cayman GTS 4.0-t, a Hungaroringen hajtottuk meg a Rolls-Royce Ghost Black Badge változatát, és 40 év fejlődését vizsgáltuk a Mercedes-Benz középkategóriás modelljei, a 190 E és a C 220 d segítségével.

 

Keresd a megújult, jobb minőségű lapot az újságárusoknál!

 

 

Lapozz bele a 2022/2. számba!

 

 

Bemutatjuk az elektromos hajtással érkező új BMW 7-es sorozatot, és az eleve elektromos autónak tervezett Mercedes-Benz EQE-t.

 

 

Kipróbáltuk a Toyota elektromos autóját, a bZ4X-et, valamint a szintén elektromos BMW iX3-at, a plug-in hibrid Volkswagen Golf GTE-t, valamint a hétüléses Dacia Joggert.

 

 

50 éves a BMW M, és ebből az alkalomból három teljesen különböző, de hasonlóan izgalmas modelljüket vezettük a vairanói tesztpályán.

 

 

Teszten járt nálunk a vadonatúj Kia Sportage, az új generációs Škoda Fabia, valamint a Volkswagen kupéformájú crossovere, a Taigo is.

 

 

Vezettük a Lexus első plug-in hibridjét, az új NX-et, valamint a hibrid Honda HR-V-t, az elektromos Cupra Bornt és a tölthető hibrid Volkswagen Multivant.

 

 

Élménykörre indultunk a Porsche talán utolsó hathengeres belépőmodelljével, a 718 Cayman GTS 4.0 duplakuplungos váltóval szerelt változatával.

 

 

Meglepő helyen, a Hungaroringen próbálhattuk ki a Rolls-Royce Ghost legújabb, erősebb és izgalmasabb Black Badge változatát.

 

 

40 év fejlődését mutatja meg nekünk a tesztpályán a Mercedes-Benz két középkategóriás modellje, a 190 E és a legújabb C 220 d.

 

 

Az Autó és Stílus 2022/2. számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában a Dimag vagy a Laptapir rendszerében, rendeld meg webshopból vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár