3 másodperces sportautók tesztje az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2022. december. 1.
AS

Három másodperc alatt gyorsul százra az a három szupersportautó, a Mercedes-AMG GT Black Series, a Lamborghini Huracán STO és a Porsche 911 GT3, amit a vairanói tesztpályán vetettünk össze. Az Autó és Stílus legújabb számában vezettük az új Honda Civicet és Kia Nirót, teszteltük az elektromos Renault Megane-t és a Kia EV6-ot, valamint a plug-in hibrid DS 4-et, Opel Astrát és Peugeot 308-at. Bemutatjuk a Škoda jövőjét, a visszatérő MG kínálatát és a tesztpályán is összehasonlítottuk a Volkswagen Golf első és nyolcadik generációját.

 

Keresd a megújult, jobb minőségű lapot az újságárusoknál!

 

 

Lapozz bele a 2022/3. számba!

 

 

Bemutatjuk a Škoda jövőjét jelentő Vision 7S koncepcióautót, az új Lexus RX-et, Maserati Grecalét és Range Rover Sportot, valamint a hibrid Suzuki S-Crosst.

 

 

Kipróbáltuk a mild hibrid Ford Focust, a hibrid Honda Civicet és a plug-in hibrid Citroën C5 X-et, valamint az elektromos autóként is kapható Kia Nirót.

 

 

A Quattroruote tesztpályáján csapott össze három szupersportautó, ami három másodperc alatt gyorsul százra: a Mercedes-AMG GT Black Series, a Lamborghini Huracán STO és a Porsche 911 GT3.

 

 

Teszteltük a plug-in hibrid hajtással szerelt Peugeot 308-at, valamint az azonos technikára épülő DS 4 Crosst és Opel Astrát.

 

 

Vezettük az elektromos hajtásra váltott új Renault Megane-t, valamint az európai év autója díjat elnyert Kia EV6-ot és a szintén tisztán elektromos Lexus UX-et.

 

 

Kipróbáltuk a Nissan Qashqai és a BMW 2-es Active Tourer új generációját, valamint a megújult Mazda CX-5-öt és Škoda Kodiaq RS-t.

 

 

Nagy tesztünkben eláruljuk, mi mindenre képes a Mercedes-Benz elektromos kínálatának csúcsán álló sportos luxuslimuzin, az EQS 53 AMG.

 

 

Nagyot változott a világ az első Volkswagen Golf bemutatása óta, ezért több szempontból is összevetettük a legújabb, nyolcadik szériával.

 

 

Az Autó és Stílus 2022/3. számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában a Dimag vagy a Laptapir rendszerében, rendeld meg webshopból vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár