Részletes teszten a BMW i7 az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2023. július. 22.
AS

Mindent lemértünk a BMW elektromos luxusautóján, az i7-en az Autó és Stílus legújabb számában. Vezettük a hibrid Dacia Joggert, a Ford Ranger Raptort, az elektromos Lexus RZ-t, a plug-in hibrid Toyota Priust és a Rolls-Royce Cullinant, teszteltük az MG4-et és a Volkswagen ID. Buzzt, a Honda Civicet és a Mazda CX-60-at, a Maserati Grecale GT-t és a Mercedes-Benz GLC-t, a BMW iX1-et és a Range Rover Sportot. Összehasonlítottuk a nyolcvanas évek sportos kisautóját, a Peugeot 205 GTi-t modern utódjával, az elektromos e-208 GT-vel, kipróbáltuk az első M-es BMW kombit, az M5 Touringot, és megnéztük a jövő Skoda-modelljeit.

 

Keresd a megújult, jobb minőségű lapot az újságárusoknál!

 

 

Lapozz bele a 2023/1. számba!

 

 

Bemutatjuk a Volkswagen elektromos limuzinját, az ID.7-et, és az elsők között néztük meg a Toyota C-HR második generációját.

 

 

Vezettük a csodálatosan átalakult Toyota Priust, az izmos benzinmotorral szerelt Ford Ranger Raptort, a tisztán elektromos Lexus RZ-t és a hibrid hajtással szerelt Dacia Joggert.

 

 

Részletes teszten mutatjuk be a BMW elektromos csúcsmodelljét, az új 7-es sorozat tisztán villanyhajtású változatát, ami a high-tech berendezésével is elkápráztatott.

 

 

Teszteltük az MG első eleve elektromosnak tervezett autóját, az MG4-et, valamint a szintén tisztán elektromos BMW iX1-et, Mercedes-Benz EQB-t és Volvo XC40 Recharge-ot.

 

 

Kipróbáltuk a Maserati új belépőmodelljét, a Grecale GT-t, valamint teszten járt nálunk a Mercedes-Benz GLC, a Jaguar XE, a Honda Civic és a DS 9 E-Tense is.

 

 

Mosolyt csalt az arcunkra a Volkswagen elektromos kisbusza, az ID. Buzz, ezen kívül kipróbáltuk a plug-in hibrid Mazda CX-60-at és a V8-assal szerelt Audi SQ8-at is.

 

 

Budapesten vezettük a Rolls-Royce szabadidő-terepjárója, a Cullinan legújabb kiadását, a 600 lóerős Black Badge alapjára épülő Inspired by Fashion kivitelt.

 

 

Izgalmas összehasonlító teszten mutatjuk meg, mennyit fejlődött a Peugeot sportos kisautója negyven év alatt, a 205 GTi-től az elektromos e-208 GT-ig.

 

 

Minden idők első M-es BMW kombija volt az M5 Touring, amiből egy megkímélt állapotú, ’94-ben gyártott példányt próbálhattunk ki a Balaton-felvidéken.

 

 

Az Autó és Stílus 2023/1. számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában a Dimag vagy a Laptapir rendszerében, rendeld meg webshopból vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár